jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6494 عنوان دغدغه هاتونو برم من 428 بازدید | 37 پست خوش به حالتون☹️😂دغدغه منم چیزخاصی نیست ولی خب خیلی استرس داره☹️درحدی که از استرس کهیر زدم🗿💀 @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌 1403/10/14 | 21:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7_1_fatemeh عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 4709 دغدغت چیه؟ خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6494 دغدغت چیه؟ امتحان /نهایی/تاثیر معدل/کنکور @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
پانتا۷۷ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1623 دغدغه هیشکی به من نمیرسه فردا فیزیک دارمم تا وقتی که نوبت من شه،با خوشحالی واسه همه دست میزنم.🫀
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6494 دغدغه هیشکی به من نمیرسه فردا فیزیک دارمم بروبابا من شیمی دادم معلممون درس نداده مبحثوووو @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
7_1_fatemeh عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 4709 امتحان /نهایی/تاثیر معدل/کنکور وایی نگو تروخدا💔💁🏻♀️ خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱
پانتا۷۷ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1623 بروبابا من شیمی دادم معلممون درس نداده مبحثوووو خداوکیلی شیمی اسونتره اگه بخونی تا وقتی که نوبت من شه،با خوشحالی واسه همه دست میزنم.🫀
chgtjk عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 5277 امتحان /نهایی/تاثیر معدل/کنکور درکت میکنم انشاءالله موفق بشی و موفق باشی
madam_nasrin عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 10281 فعلا تاپیکا دوست پسرم ولم کرده خونه دوست پسر بریم یا نه ایناست نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6494 خداوکیلی شیمی اسونتره اگه بخونی من فیزیکم دادم ولی خب من مدرسم عادی نیسوالای کنکور سالای قبلو میذارن جلومون @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
هانا۲۰۰۰۰۰۰ عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5023 امتحان /نهایی/تاثیر معدل/کنکور منم سه سال دغدغم این بود راحت شدم شکرورودی بهمن شدم دیگه از استراحت خستم از فیلم دیدن بیزارم اکسپلورم حالمو بهم میزنه دست راستم رو سرت🤣🤣
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6494 درکت میکنم انشاءالله موفق بشی و موفق باشی قربان شما @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6494 منم سه سال دغدغم این بود راحت شدم شکرورودی بهمن شدم دیگه از استراحت خستم از فیلم دیدن بیزارم اکسپلور ... چی قبول شدی؟ @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
هانا۲۰۰۰۰۰۰ عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5023 من فیزیکم دادم ولی خب من مدرسم عادی نیسوالای کنکور سالای قبلو میذارن جلومون اگر اینطوره که خوبه برو همونارو تمرین کنماله پارسال آسون بود
پانتا۷۷ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1623 من فیزیکم دادم ولی خب من مدرسم عادی نیسوالای کنکور سالای قبلو میذارن جلومون منم شیمی دادم😁 معلمای مام سوالارو معلوم نیس از کجاشون درمیارن من برم دوازدهم دیگه سکته میکنم فک کنم تا وقتی که نوبت من شه،با خوشحالی واسه همه دست میزنم.🫀