2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه ادمی رو ک مریضه و ماسک نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 62 پست
واقعا مردم بدجنس شدن خیلی مراقب خودت باش همیشه ی ماسک تو کیفت داشته باش مشکوک بودن سریع بزن هیچ کسی ...

اصلا اینطور ادمارو میبینم حس میکنم یه گاوی چیزی رو به روم نشسته😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم کسی مریض میشه باید ماسک بزنه ولی بعضی ها مشکل دارن! مثلا خود من چند روز پیش ماسک زدم چون س ...

شما باید دکتر متخصص ریه ویزیت بشی مگه نه انسان سالم نباید با ماسک از هوش بره

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

مال منم از دیشب شروع شده 

گلودرد و تهوع شدید و سرفه و آبریزش 😔😔😔 خیلی ناجوره کلافه شدم 

دو روز پیش کسی بدون ماسک پیشم سرفه کرد فک کنم اون داد بهم 😓 لرز دارم 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

طرف از شدت مریضی اینقدر حالش بد بود ماسک نزده بود

خوب وقتی اینقدر حالت بده چرا ماسک نمیزنی 

بقیه رو بدبخت میکنی

کرونا براشون عبرت نشده 

که چی  یه سرماخوردگی هست دیگه چیزی نیست بدنت تو شاید قوی باشه یه روزه خوب بشی ممکنه طرف تا مرز بستری شدنم بره

رحم ندارن که 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
طرف از شدت مریضی اینقدر حالش بد بود ماسک نزده بودخوب وقتی اینقدر حالت بده چرا ماسک نمیزنی بقیه رو بد ...

میدونی دردم حال بدش نیستا.اینه ک چند روزه سره کار نرفتم از کار و زندگی افتادم 

تو مهد بچه هام یه مادری بچه رو آورد تو پله داشت به مربی میگف آره انقد دیشب دلستر یخ خورده سردی کرده از صب ۳ بار بالا آورده گف دیگه میرم مهد من آوردم اگه حالش بد شد بدونین پام بشکنه تو دلم خواستم بچه هامو بر گردونم به مربی هم گفتم گفت نه مریض نیس از فرداش بچه هام مریض شدن و استفراغ کردن آخه خانوم واقعا چطور دلت میاد بچه مریضتو بیاری بچه های ما هیچ شعور هم چیز خوبیه

بخاطر همین قضیه دختر کلاس اولی من هروقت میره مدرسه مجبوره ماسک بزنه از بقیه مریض نشه

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
میدونی دردم حال بدش نیستا.اینه ک چند روزه سره کار نرفتم از کار و زندگی افتادم

طرف مریض هست میاد سمتم بدون ماسک 

اصلا ماسک به کنار میخواد دست بده و بغل کنه 

اینقدر نفهم!

بهش گفتم مریضی دست نده لطفا و فاصله رو رعایت کن

میگه یه سرماخوردگی دیگه خوب شدم

حالا چشماش کاسه خون صداش گرفته و سرفه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
شما باید دکتر متخصص ریه ویزیت بشی مگه نه انسان سالم نباید با ماسک از هوش بره

اره‌ همون موقع رفتیم در مانگاه سریع ولی گفت باید آزمایش‌خون بدی کسایی ک تایپک های قبلیم خوندن میدونن ۸ ساله قلب درد و سرگیجه و نفس تنگی دارم ولی پیگیرش نشدم دیگه چون واقعا از محیط درمانگاه و بیمارستان خوشم نمیاد ۶ سالگی یه بار سرم زدن برام بلد نبودن از دستم خون پاشید از اون موقع دیگه اصلا نمیرم دکتر مگه اینکه مجبور شم برم هم اصلا سرم نمیزنم ۱۵ سالمه ولی برم دکتر اگر بگه باید سرم بزنی همونجا میگم نمیزنم اگرم باز گیر بدن بگن باید سرم بزنی همونجا میزنم زیر گریه