2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه ادمی رو ک مریضه و ماسک نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 62 پست
خدا ادمای نفهمو لعنت کنه .من ک هرچی فحش . لعنته میفرستم به اونی ک کنارم نشسته بود و ماسک نزده بود و ...

منم رفته بودم محیط سربسته گرفتم،شوهرمم طفلک از من گرفته الان از بیمارستان اومدیم؟

دوره اش چند روزست؟

چه علائمی دارید شما؟

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
هر جا میری دارن سرفه میکنن منم مجبورم ماسک بزنم از سرما خوردگی متنفرم ..

این ویروس سرماخوردگی نیست اصلا.دکتر هم رفتم من گفت سرماخوردگی نیست یه چیزی مثل کرونا میمونه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا ادمای نفهمو لعنت کنه .من ک هرچی فحش . لعنته میفرستم به اونی ک کنارم نشسته بود و ماسک نزده بود و ...

واقعا مردم بدجنس شدن خیلی مراقب خودت باش 

همیشه ی ماسک تو کیفت داشته باش مشکوک بودن سریع بزن 

هیچ کسی به دیگری رحم‌ نمیکنه 

خدایا مرسی ♥️

تازه مریض هستن میان مهمانی 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بقیه رو مجبور نمیشه کرد رعایت کننشما که حساسی ماسک بزن

حساس چیه؟؟؟

مجبور چیه؟

مریض بااااید ماسک بزنه.

استارتر چون شعور داره میگه لطفا

اوتی که مریضه و ماسک نمیزنه و میاد تو اجتماع گوسفنده

یا اگه شپش دارید مدیون میشید همه جا میرید و به همه انتقال میدید دخترم از یه بچه گرفت خدا گواهه بیشتر ...

دقیقا به این مورد هم برخوردم .فامیلمون بچش شپش داشت اومد خونمون سه شبم موند رفتن همه زندگیمونو شپش گرفت دهنمون سرویس شد 

نمیشه من ک مریض نیستم همیشه ماسک بزنم .اونی ک مریضه چند روز ماسک بزنه منطقی تره .منم موقعی ک مریض با ...

بالاخره فرهنگ ماسک زذن مریضا جا بیفته بالاخره یه بی فرهنگ هست که نمیزنه جاهای شلوغ ادم بزنه بنظرم بد نیست

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
منم رفته بودم محیط سربسته گرفتم،شوهرمم طفلک از من گرفته الان از بیمارستان اومدیم؟دوره اش چند روزست؟چ ...

سرفه .تب و لرز .بی حالی و تا حدودی بدن درد.آبریزش بینی .

حساس چیه؟؟؟مجبور چیه؟مریض بااااید ماسک بزنه.استارتر چون شعور داره میگه لطفااوتی که مریضه و ماسک نمیز ...

به هرحال ما میتونیم جلوی همه گوسفندارو بگیربم ؟ قطعا نه

تو کروناش خیلیا ماسک نمیزدن چه برسه الان

ادم جاهای شلوغ ماسک بزنه بد نیس واقعا

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

اره عزیزم کسی مریض میشه باید ماسک بزنه ولی بعضی ها مشکل دارن! مثلا خود من چند روز پیش ماسک زدم چون سرماخوردگی داشتم همون اول تو راه سرویس از هوش رفتم نفس تنگی خیلی شدید دارم