2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه ادمی رو ک مریضه و ماسک نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 62 پست

همین دختره( دخترخواهرمه)که بچش شپش داره ،روز مادر باز پاشده اومده خونه مامانم کسی نیست بهش بگه آخه این پيرزن شپش بگیره ما چه خاکی توسرمون کنیم، بعد دخترم چهارسال و نیمشه تو گوشش گفتم این دختره سرش مگس داره این بچه از ترس خوابید از ساعت شش عصر تا ده شب باز از خونه مامانم اومدم تمام لباسامو کردم زیر ابجوش

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
یعنی بزنی بترکونی این آدمارو😏😏😏

به لطفش دو ماه افتادم دقیقا دوبار ازش مریض شدم در طی فاصله کم دو ماه من قرص مصرف کردم

بعد بچه‌هام مریض شدن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقا بیان به کاراشون برسن ولی ماسک بزنن .من شده دو لایه ماسک میزدم ک کسی رو مریض نکنم .یه سره هم میگف ...

ببین هر جا رفتی برگشتی دمنوش زنجفیل بخور و اسپری بینی و قرص سرماخوردگی جلوشو بگیر همون اول کار

این چه حرفیهههه؟ 

من چون آسم دارم ماسک کتومیزنم نفس تنگی و سرفه شدید میگیرم

من وقتی مریض میشم ماسک نمیزنم یعنی منه بی گناهو خدا لعنت کنه.؟ 

چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔..... 

این چه حرفیهههه؟ من چون آسم دارم ماسک کتومیزنم نفس تنگی و سرفه شدید میگیرممن وقتی مریض میشم ماسک نمی ...

شما باید خونہ بمونید

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
بخاطر همین قضیه دختر کلاس اولی من هروقت میره مدرسه مجبوره ماسک بزنه از بقیه مریض نشه

بچه منم ماسک میدن بزنه میگن چون بقیه مریضن و پسر من خیلی حساسه، ماسک میدیم پسرتون نگیره.

میگم خوب مریضن راه ندین

الهم عجل لولیک الفرج
این چه حرفیهههه؟ من چون آسم دارم ماسک کتومیزنم نفس تنگی و سرفه شدید میگیرممن وقتی مریض میشم ماسک نمی ...

من درکتون میکنم

من مشکل دریچه قلب دارم

با ماسک نفسم تنگ میشه

دکتر به من گفت ماسک نزن

بچمم طفلی با ماسک حالش بد میشه

نه موقع مریضی (مریض بشه مهد نمیفرستمش) وقتی خوبه هم نمیتونه بزنه تنگی نفس پیدا می‌کنه اما الان به خاطر بقیه بهش ماسک میدن بزنه که مبادا از بقیه نگیره ولی خیلی اذیت میشه

الهم عجل لولیک الفرج
من درکتون میکنممن مشکل دریچه قلب دارمبا ماسک نفسم تنگ میشهدکتر به من گفت ماسک نزنبچمم طفلی با ماسک ح ...

مرسی که درک میکنی🙃

اره واقعا خیلی بده من خیلی اذیت میشم

بچه منم ماسک میدن بزنه میگن چون بقیه مریضن و پسر من خیلی حساسه، ماسک میدیم پسرتون نگیره.میگم خوب مری ...

لااقل مریضن ماسک بزنن، تو کلاس ۳۳ نفره دختر من فقط ماسک میزنه، اینم بدنش ضعیفه مجبورم همیشه براش بزنم

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
لااقل مریضن ماسک بزنن، تو کلاس ۳۳ نفره دختر من فقط ماسک میزنه، اینم بدنش ضعیفه مجبورم همیشه براش بزن ...

بدبختی اینه پسر من سریع مریض میشه و سخت خوب میشه

ولی چون آلرژی داره و لوزه سوم داره

نفسش میگیره نمیتونه دائم تو کلاس (با اینکه مریض نیست) ماسک بزنه بدتر نفسش تنگ میشه

بعد بقیه مریض میان ، به بچه من ماسک میدن که تو حساسی بزن نگیری!!!!

الهم عجل لولیک الفرج

اره واقعا نباید به همه بگه توهین کرد کلا خیلی خوب درکت می کنم چون منم مشکل قلبی دارم تو سرویس به خاطر ماسک از هوش رفتم 

بدبختی اینه پسر من سریع مریض میشه و سخت خوب میشهولی چون آلرژی داره و لوزه سوم دارهنفسش میگیره نمیتون ...

دقیقا دختر منم همینطوره کل پاییز و زمستان مریضه اگه ماسک نزنه

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
اره واقعا نباید به همه بگه توهین کرد کلا خیلی خوب درکت می کنم چون منم مشکل قلبی دارم تو سرویس به خاط ...

اخی چقد بدد

واقعا خیلی بده 

ایشالا زوتر خوب شی