2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3763 بازدید | 195 پست
یعنی چی حس خوب بگیرن با طرف

شنیدی شاعر میگه اگر در دیده مجنون نشینی به غیر از خوبی لیلی نبینی ( میگن لیلی زشت بوده ولی به چشم مجنون قشنگ ترین دختر دنیا میومده) 

حکایت اینه که مردا یه وقت میبینی از یه دختری خوششون میاد که اصلا نه قیافه داره نه هیکل ، اصلا تعجب می‌کنی میبینیش ولی به چشم اون پسر انگاری خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممتاسفانه یکی از همین زنا اطراف منم هست و نسبت نزدیکی هم باهاش دارم یعنی ابرو برامون نذاشته خانواده ...

عاقبت ندارن همچین کسایی.فک میکنن همیشه جوونن همیشه خواهان دارن.یه روزی بخودشون میان میبینن پیر شدن از ریخت افتادن و کسی نگاهشونم نمیکنه

نه من مخالفم ابجی من مربی بدنسازیه اندام و استایلش و ببینی کفت میبره از زیبایی فیسش نگم برات شوهر خا ...

اوق چه احمق به قول یک بنده گوه میخوری لااقل گوه درست بخور😂۷۰ ساله اخه چی موند براش چروک و پروک🤣اون روانی بود نه هیز 

شایدم وجدان داشتن و شعور

اینا برا توجیه کردن خودشونه

من دیدم خانومایی که شرایطشو نداشتند خیانت نکردن

تو روستا بودن

تو شهر کوچیک

یا پیش خانواده شوهر

یا دو سه تا بچه

اونایی که آزادن قایمکی خیانت میکنن..شمام نمیفهمی

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

مردم اگه دنبال اینجور زنا نیافته زن هیچ غلطی نمیتونه بکنه

والا اینا همون امثال داعشی ها هستن که میگن زن ها با چادر و روپوش و اینا بیرون نیان تا مرد به گناه نیفته 

الانم میگن مردها و شوهرامون مقصر نیستن،،،،، 

تقصیر زن هاست 

وگرنه شوهرای ما امام حسین هستن 

بعضیا اینجا جوری حرف میزنن انگار همه زنا خونه خراب کن وهرچه هستن ومیان مردای چشم وگوش بسته وپاک رو چشم میزنن

حالا خوبه خودشون میدونن که اینقدر که جامعه ما به مرد آزاری داده به زن نداده پس خیانت جرقش اول از طرف مردا زده میشه نه زنا

بخاطر همینه تصمیمم بر این هست ک تا آخر عمر مجرد بمونم 

چون برا اولین بار همچین ضربه ای خوردم 

دیگه ن میخوام روانمو اذیت کنم نه هیچ نری رو تو زندگیم راه ندم 

درواقع ی پیشگیری هستش

اونا عین بیمارین

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
چقد شما فکرتون خرابه. حق ندارید همه رو مثل خودتون فرض کنید

دنیا از دید خودشون میبینن اینا وجدان ندارن براهمین فک میکنن اونی که مث خودشون نیست لابد بی دست و پا بی عرضه و محدود ک نمیتونه