2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 195 پست
ما شهرستان کوچیکیم باشه هم مثل توپ صدا میده

طرف طوری خیانت نمیکنه که تو و شهرتون بفهمید

قایمکی و زیرابی انجام میده

شمام نمیفهمید

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزاره بفهمی اینجوری ک ببخشیدا بلا نسبت ولی ترو احمق فرض کرده

درسته اما واسه ادامه زندگیم راضیم 

هم زندگیم خوبه هم درآمدش خوبه و هم دوستش دارم ترجیح میدم نفهمم 

الانم دور دختر نیست فقط خیلی رفیق داره و خودش هم عاقل میگه این زنا و دخترا فقط دنبال پولن 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
نه من مخالفم ابجی من مربی بدنسازیه اندام و استایلش و ببینی کفت میبره از زیبایی فیسش نگم برات شوهر خا ...

آفرین به قیافه نیست

بعضی نرد ها مرز نمیشناسند

وقتی مرزبندی ندارن خیانت میکنن

ولی وقتی تو ذهنشون باشه که آره من خوشم اومده ولی خریم داره زندگیم همچین اتفاقی نمیفته

آره عزیزم همه ی مردا یه دوره از زندگی شون سر گوششون جنبیده استثنا هم نداره اونایی هم که میگن نه ،و فلان ال بل نمیخوان با واقعیت روبه رو بشن به هر حال انسان تمایل داره یک غریزه ی طبیعی به یکی که بهتر و سر تره زن و مرد هم نداره چون تو جامعه برای زن ها بد میدونن و از اول تو ذهنمون بوده که یه خط قرمزه طرفش نرفتیم ولی شده تو دلمون یا نگاهمون نا خودآگاه بره ولی مردا چون آزادن 

پول وحسادت به زندگی زنای پاک.چون بی آبرو هستن وچیزی برای از دست دادن ندارن میخوان زندگی بقیه رو خراب ...

ممتاسفانه یکی از همین زنا اطراف منم هست و نسبت نزدیکی هم باهاش دارم یعنی ابرو برامون نذاشته خانواده ها از هم پاشونده

نه عزیزم همه مثل هم نیستن مثل این میمونه بگیم همه خانوما هم خیانت میکنن به نظرتون این غیر منطقی نیس؟

خانومایی که خیانت نمیکنن شرایطشو نداشتن

محدود بودند

بسته بودند

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو