2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 195 پست
کسی کهتفکرش اینه که همه ی مردا خیانت کارن به نظرم خودشم یه چیزیش میشه ،خیانت زن و مرد نداره ادم بد ذ ...

شما نمیخواد پیکمی بازی دراری و فاز روشنفکری بگیری

طبق امار طلاق بیشتر دلیلش خیانت از طرف اقا بوده 

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه خیانت میکنن

کسایی ک نمیکنن یا از نسل قدیم و با اصالتن

یا لو نرفتن یا مردن

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

شما نمیخواد پیکمی بازی دراری و فاز روشنفکری بگیریطبق امار طلاق بیشتر دلیلش خیانت از طرف اقا بوده

ببخشید امارا از کجا اوردی ؟سایت یا مقاله معتبر بزار ،به این نمیگن روشنفکری ولی به فکر شما میگن کوته فکری ,چند سالته گلم ؟

حالا یعنی اصلا زنا خیانت نمیکنند؟!؟

دنیا همه جور ادم داره دلیل نمیشه همه اونطور باشن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛  هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻

آره بخدا.اگه زنا و دخترای خراب بزارن مردا چه غلطی میکنن؟با کی خیانت میکننمعلومه با همجنس کرمو وهرزه ...

ببین خیلی وقتها،خانوما ممکنه مشکل داشته باشن مثل مشکل مالی

بعد این مردها هستن که از این قضیه سواستفاده میکنن

هیچ مشکلی یک طرفه نیست صددرصد

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
همه مردا خیانت میکنن هرکی به نوعییکی هیزهیکی چت میکنه یکی …

شوهر من چت می‌کنه فقط🥺🤧ی چند بار مچشو گرفتم گفت میخاستم لج تورو دربیارم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

من 21سالمه..همسرم با یه زن چهل ساله خیانت کرد

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

ببخشید امارا از کجا اوردی ؟سایت یا مقاله معتبر بزار ،به این نمیگن روشنفکری ولی به فکر شما میگن کوته ...

والا اطراف ما که همچین گوه هایی نمیخورن همه وفادارن به زن و زندگیشون.شاید ایشون تگزاس زندگی میکنه

نه من مخالفم ابجی من مربی بدنسازیه اندام و استایلش و ببینی کفت میبره از زیبایی فیسش نگم برات شوهر خا ...

اون مرد مریضه ... 

ربطی به سن و زیبایی و ... نداره 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️