2777
2789
عنوان

وقتی از عروس بزرگه میترسن

184 بازدید | 10 پست

اونا از عروس بزرگه میترسن عروس بزرگه هم بعلت حسادتی که بهم داره منو تو مهمونیش دعوت نمیکنه بعدش چون ازش میترسن نمیگن جرا اینارو دعوت نکردی زنگ میزنن به ما میگن دعوت نشده باید بیاین چرا؟ چون نمیخوان روابط بچهاشون بینش فاصله بیفته ما هم جایی که دعوت نشیم و یا دیر دعوت بشیم نمیریم 

در نتیجه دعوامون میکنن میگن چرا جایی که دعوت نشدین نیومدین بنطرتون چرا جایی دعوت نشدیم نرفتیم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😄😄😄

چقدر این قسمت زندگیتون شبیه مال ماست 

با این تفاوت ک جاری من کلا با خانواده شوهر هم قطع رابطه کرده 

ولی مادر شوهرم هنوز خیلی ازش حساب می‌بره تو عقد و عروسی ما نبودن مادر شوهرم هرجا نشست از مراسم ما بد گفت تا ب گوش ایشون برسه و حسودی نکنه 

و هنوزم ک هنوزه داره منو مجاب می‌کنه ک پیش قدم بشم ولی شکر خدا همسرم رو این مسئله خیلی حساسه 😂😂😂

عزیزم شما بهترین کار و میکنی وقتی جایی بهت احترام نمیزارن و دعوتت نمیکنن تو هم نباید بری

امید‌وارم همسرتم پشتت باشع تو این موضوع

با آرامش بهش بفهمون ک حق با شماست