2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیشب کات کرد داغونم🥲😭

سلام گلم میشه یه سوال ازت بپرسم دوست داشتی ج بده 

اگه خواستی با کس دیگه ای ازدواج کنی قبلش میگی رابطه احساسی با شخص دیگه ام داشتی؟

به خدا فقط برام سواله قصد جنجال ندارم

بنده خیلی استرس میگیرم ولی خب بعد دیدنش یادم میره 😂ارزششو داره

ما بعد ۶ ماه قراره همو ببینیم خییلی استرس دارم اخه همکارم همسایه مونه میترسم بیاد ب خانوادم بگه فلان روز مثلا من نرفتم سرکار😢

اره من ی بار بابام سرکوچه دیدمون ببین قشنگگگگ روح از تنم خارج شد ولی شیشه ها ماشین نامزدم دودی بود م ...

واااایییی خدااااا  چه بد من هر بار با عشقم میرم بیرون همش منتظرم بابام زنگ بزنه بگه بیا خونه پای چوبه دار 😂😂😂

ما بعد ۶ ماه قراره همو ببینیم خییلی استرس دارم اخه همکارم همسایه مونه میترسم بیاد ب خانوادم بگه فلان ...

اگه قرار اولتونه عادیه من رنگم این قدر سفید شده بود میگف الان غش میکنی نگران هیچی نباش درست میشه😂😊❤

ما ۲ سال دوست بودیم

به امیده خدا ان شالله ۱ هفته دیگم خواستگاریمه

دعام کنید کلی استرس دارم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

آره خیلی خوشه همش میشه خاطره، چهار سال دوست بودیم چه اتفاق هایی که نیفتاد الان مررور میکنیم انقد می‌ ...

من بدبختی همکارم اشناس و همسایه مونه میترسم ب خانوادم بگه قراره بعدد۶ ماه برم پیش عشقم خیلی استزس دارم