2777
2789
فقط اونایی که میگن چای بیار میوه بیار بعد شیرینی بیار عزیزم اول قند میاری بعد پیش دستی بعد چای بعد ش ...

ما اول چای ،بعد قند ،بعد بشقاب ،بعد شیرینی ،بعد کارد ،بعد میوه

اللهم عجل لولیک الفرج 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اینجوری نگو😑

بخدا راس میگم 

چند نفر رو دیدم تو عقد و نامزدی دست و پا چلفتی 

چلمن 

اصن یه وضعی هرچی میزدی تو سرش عین خیالش نبود، بودا غصه میخورد اما همون خل قبلی 

رفت خونه شوهر چندبار ابروش رفت 

مث ادم شد 

دستپختش الان عالی 

سیاست محشر 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                       https://daigo.ir/secret/6823770577

غدارو منم تک و توک یاد دارم نامزدم میگ عیب نداره من یاد دارم😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

فکر کنم ترتیبش اینجوریهاول شیرینیبعد میوهبعد چایدرست گفتم دوستان؟

شیرینی و چای باید باهم سرو بشه نه جداگانه، 

اگر هوا گرم باشه من اول شربت میارم و بعد میوه و بعد شیرینی و چای و اگر بدونم بیشتر میشینن ی چیزی شبیه آجیل و تخمه و تنقلات هم میارم که سرگرم شن. اگر هم هوا سرد بود بار به همین ترتیب فقط شربت حذف میشه و چای دو بار سرو میشه

اخی عزیزم یاد میگیری اشکال نداره🤭

سنا  جان  چند  بار  پست  گذاشتم  جواب  ندادی  میخواستم   بگم  راجب سوالی  که  قبلا  پرسیدم   درست  گفتی  مشگل تو  پامه   ولی  منظورت  از  سه  وعده رو  نفهمیدم  سه  سال  بود  یا  سه  ماه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم