2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترشی و خیارشور و  اینا زیاد بخر که اگه غذات کم نمک بی مزه بود خوب بشه

سیاست نمیخواد فقط شاد باش تو خونه و اقتدار دادن. یاد بگیر

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

وحشیه مگه رامش کنی😂😂😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

برو کلاس اشپزی . به نظرم حرمت نفست مشکل داره. فک میکنی خیلی به درد نخوری و هیچی حالیت نمیشه. اول بای ...

دانشگاه خوبه؟

من یه مدت منشی بودم. بعد دیدن متاسفانه فن بیان  ندارم خجالیتم اخراج شدم💔

مهمونای ما بی خبر میان😐

نباید درو براشون باز کرد 

ما هرجایی ک بخوایم بریم یا هرکس ک بخواد بیاد قبلش باید خبر بده همه هم میدونن 🤣🤦🏻‍♀️

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

اره دقیقا... من ازاجتماع فراری ام.. ینی وقتی خانوادم میگن امشب میخایم بریم مهمونییا میخایم بریم عروس ...

اخی نانازم سعی کن اجتماعی باشی دیگه 

به سلامتی عروس خانم شدی 

حتما شوهرت برعکست اجتماعیه نه؟

اول چای رو دم کن یه ربع قبل اومدن مهمون 

میوه مشکلات شیرینی هرچی داری بریز بذار رو میز به همراه قندان

تو استکان چای بعد از اینکه چای ریختی یه غنچه گل محمدی بنداز

سالاد فصل رو قبل اینکه مهمان بیاد درست کن سلفون بکش بذار تو یخچال

غذا هم همیشه زرشک پلو با مرغ درست کن پیج آشپزی فالو کن

سرآشپز پاپیون نگاه کن

درمورد آب و هوا حر ف بزن تا اومدن به گرمی خوش آمد بگو اگه بعدش دیگه حرف پیش میاد