2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آشپزی رو که نگرانش نباش، کلی دستور ریخته توی اینترنت، هروقت چیز عالی با دستور ریز خواستی کنار اسم غذا عبارت «شف طیبه کارگاه آشپزسازی» رو سرچ کن، وبلاگ داره، پیج اینستا داره دستوراش با جزییات کامل و نتیجه هم عالی

برای آداب معاشرت سرچ کن مثلا جملات زیبا برای احوالپرسی، برای تسلیت، یا جملات و موضوعات جالب برای گفتگو در مهمانی، اینارو جلوی اینه با خودت خیلی تمرین کن انگار یکی جلوته 

ولی اول از همه خودتو قبول داشته باش، دوست داشته باش، و بگو که تو بهترینی و چیزی کم نداری، خلاصه از درون این حس راضی نبودن از خودت رو درمان کن، در کنارش فیلم ببین، کتاب بخون، رمان بخون، تاریخ بخون، اخبار ببین و به روز باش، همین اطلاعات میشن موضوع گفتگو 

و در مورد ارتباط با ادما، سیاست اینه که برای همه حدو حدود داشته باشی و حرمت نکه داری و خیلی قاطی نشی و همه چیزت رو نریزی روی دایره، ولی در کنارش خوشرو و مودب باشی، لبخند بزنی تا خشک بنظر نیای، لبخندت رو جلوی اینه تمرین کن که جذابیت داشته باشه و دایمی و احمقانه و مثل ادمای بی اعتماد بنفس نباشه

صاف بشین و واستا و راه برو، سرت رو صاف نگه دار ولی همینم تمرین کن نرمال باشه و خشک و غیرواقعی نباشه 

دانشگاه خوبه؟من یه مدت منشی بودم. بعد دیدن متاسفانه فن بیان ندارم خجالیتم اخراج شدم💔

منم ترم های اول اینقد خجالت میکشیدم . پشت شونه هام تیر میکشید از خجالت . ولی دیگه کم کم  سعی کردم با درس خوندن شاگرد اول باشم که تو دید باشم.  شعر خیلی حفظ کن . متن های حافظ سعدی بخون .  کتاب خیلی بخون . بعد سعی کن تو یه جمع صحبت کنی با ارئه بدی اگه یبار ترست بریزه اکی میشی . من چنتا ارئه دادم مثل گرگ شدم. الان هیچکسی برام مهم نیست . واقعا هم همه ادما مثل هم هستن. و هیچ کس برتر نیست.  اگه تو ظاهرت میتونی تغییری ایجاد کن تا اعتماد به نفست بالا بره. اگه بتونی با یه روانشناس خانم با تجربه حرف بزنی خیلی کمکت میکنه عزیزم . چند سالته؟ 

قبل اومدن مهمونا خونه رو مرتب کن خودتم لباس مرتب با آرایش بعد چایی حاضر کن تا میان همیشه ی دونه هل بنداز تو چاییت ک خوشبو باشه. میوه و شیرینی شکلات قند و پیش دستا رو بزار رو میز. وقتی مهمونا اومدن لبخند رو لب داشته باشه باهاشون روبوسی کن خوش امد خویی کن بعد 5دقیقه برو قند رو بچین پیش دستا رو بزار بعد چایی بیار بعد شیرینی تعارف کن ب ا چایی بخورن. با مهمون حرف بزن مثلا بگو پدر مادرت چطوره یا خواهر چطوره احوال خانوادشو بپرس دیگه کم کم حرفا خودش میاد بعد چاییم ک جمعشون کردی میوه و تنقلات بیار با شربت. 

خدایا بیا و.بغلم کن
منم ترم های اول اینقد خجالت میکشیدم . پشت شونه هام تیر میکشید از خجالت . ولی دیگه کم کم سعی کردم با ...

ظاهرمو خیلی دوست دارم تغییر بدم خانوادم نمیزارن دارم سعیمو مطکنم راضیشون کنم

فکر کنم ترتیبش اینجوریهاول شیرینیبعد میوهبعد چایدرست گفتم دوستان؟

ما دو بار چای میاریم😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

ظاهرمو خیلی دوست دارم تغییر بدم خانوادم نمیزارن دارم سعیمو مطکنم راضیشون کنم

خیلی روحیت عوض میشه. راستی ورزش جمعی خیلی خوبه. یعنی روح دوباره بهت میده . برو حتما .  نه که خیلی صورتت دست کاری کنیا . ولی همین مثلا یکم تغییر بده که. زیباتر بشی . پیش دکتر حسابی . روحیت بهتر میشه. فیلم  و سریال معروف خارجی خیلی ببین .  برو کلاس های فنی حرفه ای . هر چی بیشتر هنر داشته باشی  حرف برا گفتن بیشتر داری. کلا...  من بودم اینجوری ولی سن کم. روم نمیشد با بابام حرف بزنم 🤣الان همه رو میزارم تو جیبم.  هر چی مهارت بیشتر کسب کنی  خجالتت میریزه .  البته  همیشه با ادبم باش. بای

عزیزم نمیدونم دقیق وعده سه اومد تو ذهنم میتونه هرکدومش باشه

بازم  مرسی  عزیزم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم