2777
2789
عنوان

انتخاب اسم این سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 154 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چند تا مرد خاله زنک و بیخود اینجا میشناسم اگه می‌تونستم اینا رو نابود میکردم فضای سایت از سمی بود ...

آخ گفتی :) فقط وقتی که یه تاپیک میزنی و فوری درخواست میدن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اگر شما آقایون برای همسران خودتون هم همینقدر ترفنددلبری بکار میبردید دنیای قشنگ تری داشتیم

من که مجردم بعدشم اسمی که گفتم فکر کنم از نظر خودم خوبه ... یعنی قبلا تو فکرش بودم 

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم   @_Μ𝐀卄Ƴ𝓐𝓡   mahyar

هر چیزی به جز کلمه نی نی چون اینجا هر تاپیکی میبینی جز تاپیک نی نی

حتی به نی نی هم ربطی نداره 😶

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اسی و دوستان

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

متوجه نشدم

میگم یه سری ها اين قدر با تجربه و با سیاستن‌ که با راهکارشون میتونن شیطون درس بدن ( اصطلاحه)