2777
2789

اصلا دوسش ندارم، هم فرم فکم تغییرکرده، بعد چون حساسم هرجا میرم همش نگاه میکنند منو

ازیه طرف خم رنگ این براکته نارنجیه که بشدتت دندونام رو زرد نشون میده 

ازاینکه همه نگاه میکنند منو خوشم نمیاد واقعا خوب نیستت نمیدونم الان گفت هفته بعدی بیا معاینه.. میگم رنگ براکت رو اصرارکنم عوض میکنن؟؟

واقعا عصآبم خورده چون به مامانم هم بگم صداش درمیاد و میگه میبرم دربیارن ازدندونات 

قیمت هم نپرسین ۳۰ میلیون اولش دادیم درکل شده ۷۵ میلیون ازاونجایی که مشکل فک دارم 

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که خیلی دلم میخواست ارتودنسی کنم ولی برام هزینه نکردنیکم تحمل کن، در عوض تا اخر عمر فکرت مشغول بد ...

نه کلا کاری با دردش اینا ندارم که.. میگم همش نگاه میکنند منو

ارتودونسی بیرون هست؟یا روی دندونات؟برا من روی دندونمه اول زرد گذاشتم بدم اومد ماه بعد طوسیش کردم طبی ...

اییی ازهمون طوسی هم خوشم نمیاداون رنگا بیشتر واسه سبزه ها میاد بعدمن چون رنگ پوستم به زردی میزنه نمیدونم چه رنگی بهم میاد

من تو اینستا دیدم میگفت زرد و نارنجی دندونو زرد نشون میده 

سبز هم یه حالتیه انگار سبزی لای دندوناس 

میگفت بهترین رنگا بنفش و آبیه چون رنگ دندون رو هم سفید تر نشون میده🤷‍♀️

داداش خداتو شکر کن تونستی بزنی حالا اونو دکتر یکاری میکنه ما که پولشو نداریم چی بگیم 😂😂دندونای من ...

نه ازنظر مالی مشکلی نداشتم.. 

من سرامیکی دوست داشتم

من تو اینستا دیدم میگفت زرد و نارنجی دندونو زرد نشون میده سبز هم یه حالتیه انگار سبزی لای دندوناس می ...

والا دندونای من که توحالت عادیم زرده اینم روش اصلا سیاه شده دندونام بالای دندونم هم خونریزی داشت