2777
2789
عنوان

شما هر چند وقت یکبار دوستپسرتون رو میبینین

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 91 پست
داستان دوست پسرتون و هم که کنار بزاریم بعدا حسرت این روزا رو میخوری ک چرا استفاده نکردی و همشش تو خو ...

فک نکنم 

اخه الان دارم میگم فردا میرم دانشگا

بابام میگ میبرمت 

چ غلطی کنم دیگ اه

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

خیلی اعصابم خورد میشه حقیقتا وقتی میبینم انقد همه چی و بدون ذره اعتراض و تلاش برای تغییر میپذیرید

منم مثل استارترم

فقط خدا میدونه چقد دعوا کردم گریه کردم افسرده شدم 

ولی براشون مهم نبود

دیگه روحیه ی منم مرده.یکی میلیارد ها بهم پول بده باز نمیرم بیرون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالتهتو چند وقته باهاشی و چند وقتی میبینین همو

۲۳ سالمه 

۲ ساله با همیم قصدمون ازدواجه 

ولی من اصلا نمیتونم برم پیشش .اون بنده خدا از سر کار میاد در حد نیم ساعت یه ربع مسیر دانشگاه تا خونه رو منو میبره که همو ببینیم😭  هفته ای یبار یا چند ماه یبار .مثلا تابستون اصلا همو ندیدیم 

اصلا نمیذارن خاهرمن دانشگا نموم شد تا ۹ هم کلاس داشتم گاهی وای عادی نشد

سن پدر و مادرت بالاست؟ 

پس تمام تلاشتو بکن شاغل شی 

یعنی خریدی چیزی داشته باشی باید به مامانت بری بازار؟😐😐

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣(امضای اول) هر دوستی که اینجا دارم یا هر کس که کاری باهام داره من ی مدت خیلی طولانی نمیخوام دیگه بیام چون هدف های خیلی زیادی دارم و باید به تک تک شون برسم 😁امروز ۲۰ دی سال ۴۰۳ هست ساعت ۱۵:۰۰❤🍒

منم مثل استارترمفقط خدا میدونه چقد دعوا کردم گریه کردم افسرده شدم ولی براشون مهم نبوددیگه روحیه ی من ...

ببین وقتی دعوا میکنی بعدش نشین تو خونه برو بازم بیرون اون کاری ک میخواستی و انجام بده تا اونا کوتاه بیان بعد ی مدت