2777
2789
عنوان

شما هر چند وقت یکبار دوستپسرتون رو میبینین

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 91 پست
ماهایی ک خانواده سختگیر داریم،خودمونم بکشیم مهم نیس براشون ولی مهم اینه ک تنها جایی نریم

باورت میشه میخواستم برم ازمون استخدامی بدم گفتم مسیرشو دیدم با مترو راحت تر از ماشینه خودم میرم .گفتن نه به هیچ وجه .فکر کن مسیر ازمونشو نمیزارن خودم برم چه برسه سر کارشو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اازدواج کرده خواهرت؟ یعنی خواهر بزرگت ذره ای سعی نکرده شرایط رو عوض کنه ک شما الان اذیت نشی؟

ازدواج کرده اره

حالا با من شل تر شدن نسبت به اون

نمیدونم تلاش کرده یا نه🚶🏻‍♀️ولی تلاشمو میکنم درستش کنم خلاص شم

آخه ببین باورت نمیشه میخام واسه کارای مدرک دانشگام برم بابام میگ میبرمت همونجا وامیسه کارم تموم شه ب ...

برو دنبال کار 

دستت بره توجیبت 

استقلالت خواه ناخواه بیشتر میشه 

با دوستات قرار بذار 

جاهایی برو که نتونن دنبالت راه بیفتن

شدنی نیس شما ک جای من نیستید ببینید چقدر تا حد مرگ و افراطی سختگیرنحتی تعقیب میکنن

بخدا همش میگن بجنگین

من تا خودکشی پیش رفتم ولی شرایط همیمه

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

وای نمیتونم باور کنم همچین خانواده هاییی و

متاسفانه هستن همچین ادمایی .دختر ۲۳ ۲۴ ساله رو بدبخت میکنن. محض رضای خدام که شده یه خواستگار نداشتم از دار دنیا یه عشق دارم که خیلی میترسم چطوری بهش قراره برسم با اخلاقای بد خانوادم 

باورت میشه میخواستم برم ازمون استخدامی بدم گفتم مسیرشو دیدم با مترو راحت تر از ماشینه خودم میرم .گفت ...

چطوری میری دیدن دوستپسرت؟؟

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲