2777
2789
عنوان

شما هر چند وقت یکبار دوستپسرتون رو میبینین

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 91 پست
داستان دوست پسرتون و هم که کنار بزاریم بعدا حسرت این روزا رو میخوری ک چرا استفاده نکردی و همشش تو خو ...

فک نکنم 

اخه الان دارم میگم فردا میرم دانشگا

بابام میگ میبرمت 

چ غلطی کنم دیگ اه

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

خیلی اعصابم خورد میشه حقیقتا وقتی میبینم انقد همه چی و بدون ذره اعتراض و تلاش برای تغییر میپذیرید

منم مثل استارترم

فقط خدا میدونه چقد دعوا کردم گریه کردم افسرده شدم 

ولی براشون مهم نبود

دیگه روحیه ی منم مرده.یکی میلیارد ها بهم پول بده باز نمیرم بیرون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالتهتو چند وقته باهاشی و چند وقتی میبینین همو

۲۳ سالمه 

۲ ساله با همیم قصدمون ازدواجه 

ولی من اصلا نمیتونم برم پیشش .اون بنده خدا از سر کار میاد در حد نیم ساعت یه ربع مسیر دانشگاه تا خونه رو منو میبره که همو ببینیم😭  هفته ای یبار یا چند ماه یبار .مثلا تابستون اصلا همو ندیدیم 

اصلا نمیذارن خاهرمن دانشگا نموم شد تا ۹ هم کلاس داشتم گاهی وای عادی نشد

سن پدر و مادرت بالاست؟ 

پس تمام تلاشتو بکن شاغل شی 

یعنی خریدی چیزی داشته باشی باید به مامانت بری بازار؟😐😐

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
منم مثل استارترمفقط خدا میدونه چقد دعوا کردم گریه کردم افسرده شدم ولی براشون مهم نبوددیگه روحیه ی من ...

ببین وقتی دعوا میکنی بعدش نشین تو خونه برو بازم بیرون اون کاری ک میخواستی و انجام بده تا اونا کوتاه بیان بعد ی مدت