2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه نداشته باشه کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 52 پست

منم قبلا خیلی روی موضوع خونه داشتن تاکید داشتم ولی الان مدتیه واقع بینانه تر فکر میکنم

با وجود این اوضاع اقتصادی خونه خریدن اونم تو شهرایی مثل تهران و کرج و.مشهد... اصلا راحت نیست 

و البته به سن اون پسر و شغل و درآمدشم بستگی داره

ولی خب

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

آینده معلوم نمیکنه اما خرید خونه با حقوق سی و چهل هم شده رویا!

دونفر آدم هزینه دارن مخصوصا شهر بزرگ

تا آدم بیاد پس انداز کنه وام بگیره عمرش میگذره 

واسه بعضیا بچه میاد هزینه های اونم هست و...

ههی....

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تفکراتش باهام یکی باشهبقیشو به دست میاریمهمیشه شعارم این بودهاینو درحالی میگم که تو خونه بابام بهتری ...

خب احسنت ک خودتم میدونی شعاره!! 

بقول یکی گشنگی نکشیدی عاشقی از یادت بره.

من خونه دارم ولی بازم میگم کاش توی انتخابم بیشتر دقت میکردم پول خیلی مهمه خیییلی زیاد