2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه نداشته باشه کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 52 پست

بس کنید کنسله کنسله،شورشو دراوردین دیگه،حالم دیگه از کلمه کنسل بهم میخوره 

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه خیلی خیلی مهمه 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

والا شاید سرم بریزن،ولی من کلا دوس نداشتم با پسرای فقیر و محتاج طور وارد رابطه بشم

از اخلاقاشون و فرهنگای خونوادگیشون و... خوشم نمیومد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

من ازدواج اولم شوهرسابقم هیچی نداشت  خیلی سخت بود زندگیمون

الان ک جداشدم هنوزازدواج نکردم فقط میگم باکسی ازدواج میکنم خونه ماشین وحقوق بالای  ۴۰ تومن داشته باشه  همچین موردی نباشه هیچوقت تن ب ازدواج نمیدم

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

خونه رو خوب اومدی بدون خونه نمیشه اصلا ازدواج نکرد بهتره نزدیک مادرشوهر هم نباشه حالا ماشین نداشته باشه مشکلی نیست بدون اونم میشه با وام ازدواجی ی ماشین میگیریم 

شغل دولتی تضمین دارع ولی خوب حقوقش چنگی ب دل نمیزنه 

معلم و پرستار واقعا سخته حالا تو پتروشیمی جایی رسمی باشه عالیه قیافه مهم نیست مرد باید زشت باشه کوتوله نباشه ولی حتما ۱۹۰نمیخاد باشه چاق و لاغریش با باشگاه حل میشه 

اسمش عوض میشه ولی اخلاق شعور شخصیت ببینی بانو یکی هست یا ن یا خدا زندگی با هر کسی نمیشه با مادرشوهر صحبت کنید مردا ۶۰درصد شبیه مادرشونن اخلاق و تفکراتشون 

پسری ک ادم باشه جنم داشته باشه پول برام ملاک نیست مهم ترینش اخلاق و صبوری

اگر پول نداشته باشه عشق و عاشقی یادش می‌ره کم کم بداخلاق میشه زشت میشه حتی شاید معتاد 

البته پسری هست بی پولی الان ولی عرضشو دارع خودشو جمع کنه اون مرده حتی بی پول آینده دارع ولی پسری هست تو بگو میلیاردر ولی عرضه نداره ب خدا تو دوسال  ب روز سیاه میشونت