2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه نداشته باشه کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 52 پست
من ازدواج اولم شوهرسابقم هیچی نداشت خیلی سخت بود زندگیمونالان ک جداشدم هنوزازدواج نکردم فقط میگم با ...

حقوق بالای ۴۰ تومن؟؟خونه و ماشین؟

ولی عذر میخوام پدر خودتون تو چه سنی صاحب همه این مواردی که گفتین شده؟

اگر پول نداشته باشه عشق و عاشقی یادش می‌ره کم کم بداخلاق میشه زشت میشه حتی شاید معتاد البته پسری هست ...

دفیقا منم با عرضه میخام 

مال در حد ماشین و خونه اجاره ای حاضرم 

ولی ادددددممممممم باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونه ماشین شغل و سرمایه از نظر من نیازه طرف داشته باشه

خوب افرادی ک ندارن زن نگیرنند بهتره تا اینکه ی زندگی بد و ی دخترم بدبخت کنند تازه فرزند فقیر هم ب جامعه اضافه کنند علت کاهش ازدواجم دقیق همینه خیلی از پسرا ب همین علت زن نمیگیرند همش ب اقتصاد کشورمون برمیگرده 

حقوق بالای ۴۰ تومن؟؟خونه و ماشین؟ولی عذر میخوام پدر خودتون تو چه سنی صاحب همه این مواردی که گفتین شد ...

پدر من بعد زمانی ک ازدواج کرد خونه خرید اونم تو بهترین جای شهر و تمام بچه هارو سروسامون داد

شما چیکار پدر من دارید من مد نظرم این شرایطه نباشه ازدواج نمیکنم چون خودم هم ماشین دارم هم درآمدم ۲۰ ب بالاست 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

خب احسنت ک خودتم میدونی شعاره!! بقول یکی گشنگی نکشیدی عاشقی از یادت بره.من خونه دارم ولی بازم میگم ک ...

کسی که تفکراتش با من یکیه میدونم میتونه دراینده وضعش خوب باشه

شما نمیدونی و اگه هم بگم نمیفهمین

در ضمن شعار

منظورم رسم و راه زندگیم بود

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

پسراالان به خواستگاری هم سطح خودشون میرن 

اگه سطح مالی ،شغلی ،تحصیلی خودت خوبه بله انتظارات به جاست 

دراین صورت دوران ازدواج دخترمعلولی با خانواده معمولی باشاهزاده رویاها که همه چیز داشته باشه تموم شده