2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیروز 2 بعد از ظهر خوابم برد! تا 9 شب خواب بودم! از ضعفو گرسنگی خوابم نمیبردتو تا 4 بعد از ظهر اذ ...

ن چون اکثرن خوابم شباهم زیاد میل ب خوردن ندارم راحت ترم اینجوری ولی خودمو کشتم از چایی خوردن فلاکسو بغل کردم 😂😂

متاسفانه من ولع شیرینی دارم

مطمئن باش به پای گذشته من نمیرسی! من بجای غذا شیرینی جات میخوردم! گاهی یه لیوان شکلات صبحانه برای یه روزم بود! درصورتی که میدیدم بقیه تا روزها توی یخچالشون میمونه! من اگر اینارو نمیخوردم بدنم شروع میکرد به سرد شدن و پاهام سست میشد و از هوش میرفتم! مثل دیابتیها شده بودم

قند مصنوعی مثل مواد مخدر میمونه،پس فقط باید یواش یواش و با کمک قند طبیعی ترکش کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ن چون اکثرن خوابم شباهم زیاد میل ب خوردن ندارم راحت ترم اینجوری ولی خودمو کشتم از چایی خوردن فلاکسو ...

دقیقا توی رژیم فستینگ خواب خیلی به کار میاد ولی بدبختی اینجاست من وقتی فست باشم از گرسنگی بی خواب میشم  

به نظرت برای وزن گیری روز تعیین کنیم؟ البته من ترازو ندارم و باید یجوری ردیفش کنم! شاید بگم شوهرم بعضی وقتا ترازوی مامانش اینارو بیاره برام

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم