2777
2789
عنوان

کی فیلم نبرد جاری رو دیده😂

133 بازدید | 4 پست

بچها صحنه دااارههه؟

زنگ زدم بهش با توپ و تشر ك چرا فلان کارو انجام ندادی ؟برگشته میگه مگه من آدمتم ؟‌گفتم آره آدممی ، گفت توام حوامی . . دعوا تموم شد :))♥️.دلم برای اون شخصی که هنوز توی زندگیم نیومده میسوزه‌،بنظرم روز هاش داره به تباهی میره و باید هرچی زودتر پیدام کنه😅🙄چون من تموم قربون صدقه ها،ناز و عشوه ها،متن ها و شعر هایی که نصف شب نوشتم،پست های عاشقونه ایی که تو اینستا سیو کردم،تیشرت های ست و.. رو نگه داشتم برای اون کسی که هنوز پیداش نشده🥱مهم نیست که دوست هام بهم میگن سَردی،سنگدلی بزار فقط من بدونم که دلم میخواد یکبار عشق رو تجربه کنم و فقط برای اون صَد خودم بزارم🌱

میشه با خانواده دید؟

زنگ زدم بهش با توپ و تشر ك چرا فلان کارو انجام ندادی ؟برگشته میگه مگه من آدمتم ؟‌گفتم آره آدممی ، گفت توام حوامی . . دعوا تموم شد :))♥️.دلم برای اون شخصی که هنوز توی زندگیم نیومده میسوزه‌،بنظرم روز هاش داره به تباهی میره و باید هرچی زودتر پیدام کنه😅🙄چون من تموم قربون صدقه ها،ناز و عشوه ها،متن ها و شعر هایی که نصف شب نوشتم،پست های عاشقونه ایی که تو اینستا سیو کردم،تیشرت های ست و.. رو نگه داشتم برای اون کسی که هنوز پیداش نشده🥱مهم نیست که دوست هام بهم میگن سَردی،سنگدلی بزار فقط من بدونم که دلم میخواد یکبار عشق رو تجربه کنم و فقط برای اون صَد خودم بزارم🌱

ندیدمش 

مگه الان فیلم سانسور نشده هم پیدا میشه از کجا میبینی ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ندیدمش مگه الان فیلم سانسور نشده هم پیدا میشه از کجا میبینی ؟

بابام حساسه😂😂