2777
2789
عنوان

خدایاشکرت نی نیم بدنیااومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 209 پست
ای جاااانم بسلامتی انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم

ممنون قربونت😚😘❤😍💚💛

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکااااااا باشههههه♥️💃💃💃موفقیت و خوشبختی شو ببینی ایشالا💗

مرسی قشنگم عزیزدلی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عکس نینی خوشگلتو بذار دلمون وا شه

باباش اجازه نمیده ناراحت نمیشین؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه بابا اوکیه پس از طرف من ماچش کن اون جیگرو🥺🐱

چشم گلم مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلییی خیلییی مبارک باشه عزیزم 😍😍

به شماوهمسرتون تبریک میگم زیرسایه پدرومادربزرگ بشه انشاالله لیاخانم نامداراشه🥰

راستش من شمارویادمه حتی قبل ازبارداری توتاپیک های مختلف میدیدم هروقت صحبت ازبارداری میشدحضورداشتیدمعلومه مادرباسوادومطالعه ای هستید همیشه دعاگوتون بودم خدایکی ازفرشته های نازش روبه شماعطاکنه ازوقتی خبربارداری دادید تاامروزدنبال کردم تاپیک هاتون وهمیشه بیادم بودیدواسه سلامتی وزایمان شماودخترتون دعامیکردم الانم خیلی خوشحال شدم واقعیت شماوایب مثبتی داریدمثل یک خواهربزرگتر

بالاخره خودم بهت گفتم😐نخبه
خیلییی خیلییی مبارک باشه عزیزم 😍😍به شماوهمسرتون تبریک میگم زیرسایه پدرومادربزرگ بشه انشاالله لیاخا ...

ممنون عزیزدلم الهی حاجت رواشی مهربون.

بالاخدا سهم مارم بعد ده سال داد کرمشو شکرمیکنم.بهترین روزای زندگیمو دارم میگذرونم.

امیدوارم هرکی منتظره این روزاس هرچ زودتر براش اتفاق بیفته.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برامنم گفته بود ۳۸ و ۵روزگی دخملم دوروز عجله کرد افتادم خونریزی رفتم بیمارستان چون برگه سزارین داشتم ...

اخی عزیزم جاش تنگ بوده دیگه 

انشاءالله ب سلامتی و دل خوش بزرگش کنی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

مرسی عزیزم.سزارین ۳۸هفته و ۳روز

بهت تاریخ دادن گلم؟ طبق ان تی یا قاعدگی؟ 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
اخی عزیزم جاش تنگ بوده دیگه انشاءالله ب سلامتی و دل خوش بزرگش کنی

فداتشم انشائ الله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهت تاریخ دادن گلم؟ طبق ان تی یا قاعدگی؟

اره عزیزم طبق ان تی اما این واسم ی تجربه شد ک چ ان تی چ پریودی چ سزارین و چ طبیعی هرچی بهت تاریخ بدن اخرش دست خود نی نی برامن بااینکه سزارین بود زود اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزدلم الهی حاجت رواشی مهربون.بالاخدا سهم مارم بعد ده سال داد کرمشو شکرمیکنم.بهترین روزای زند ...

مرسی عزیزم

خداروشکرواقعا

ازکناروروجک بودن لذتش روببرید وباعشق بزرگش کنید💜

بالاخره خودم بهت گفتم😐نخبه
ممنون گلم دوبار سقط مکرر داشتم.ای وی اف کردم عزیزم.

عزیزم قدم کوچولوت مبارک باشه

بعد ای وی اف چقدر استراحت داشتی ؟تغذیه ات چطور بود ؟

یکم راهنماییم کن قبل و بعدش چ کنیم ک بگیره