2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۲۳هفته س نخوندم چون استراحت مطلم.نمیتونم حموم کنم بدنم کثیفه شیاف میزارم.اصلا حال مساعدی ندارم.ا ...

انشالله صحیح سالم زایمان کنی

الا بذکر الله تطمئن القلوب

من هفته ۶ ام بزور میخونم فقط امروز ک تبم کردم ب بدبختی خوندم امروز انقدر کلافم ک دلم میخادخودمو بکشم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم ۲۳هفته س نخوندم چون استراحت مطلم.نمیتونم حموم کنم بدنم کثیفه شیاف میزارم.اصلا حال مساعدی ندارم.ا ...

خب همونجوری بخون عزیزم

هر جور تونستی باید بخونی بدنت کثیفه اشکال نداره حتما تواناییش رو نداشتی حموم بری دیگه

من هفته ۶ ام بزور میخونم فقط امروز ک تبم کردم ب بدبختی خوندم امروز انقدر کلافم ک دلم میخادخودمو بکشم

رفتم دکتر گفت تب داری داروهای ضعیف بم دادن اثر نکرده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

همه تو خوب بودن که عزیزم بلدن بخونن.خوبه تو این حالات هم بندگی خدا کنیم.باورکن یه صفای دیگه داره هر چند می‌دونم خیلی سخته.

نمیتونی نشسته

نمیتونی درازکش

نمیتونی 

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
انشالله توروخدا دعام کنید.الانم همسرم کرونا گرفته خداکنه من نگیرم درمعرض زایمان زودرس هم هستم بچمم ا ...

مواظب خودت باش عزیزم  انشالله چیزی نمیشه

الا بذکر الله تطمئن القلوب