2777
2789
عنوان

از وقتی فیلم مزرعه رو دیدم می‌خوام گیاهخوار بشم 💀🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 7895 بازدید | 560 پست
اسی این فیلم های دارک و زیاد نبین قصاوت قلب میاره

یعنی چجور 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای دختر من متنفرم از فیلم‌هایی که موضوع شون آزار جنسی هست روح و روانم می‌ریزه به هم . یه فیلمی بگو ...

تازه بدیش اینجاست قربانی ها بچه هستن

خخخ قربانی ها مرد باشن

سری فیلمی هست راجع به همین ادمخوارس و اینا فکر‌کنم دیدی خیلی معروفه اسمش یادم نیست همونا که ماسک دارن فکر کنم ۷ سریه اسمش الان یادم نیست

ترساننده ۱ و ۲ هم که فکر کنم دیدی همون که قیافش شبیه دلقکه لباس سیاه و سفید داره

اره هم هست

هانیبال لکتر هم سینماییش هست هم سریالش هانیباله اسمش

کشتار اره برقی تگزاس

یعنی چجور

ببین اسی دیروز اول تاپیکت تا وسطاش بودم امروزم دیدم به روز شد

من بهت اولش گفتم چرخه طبیعت همینه…

بهت گفتم معلومه روحیه حساسی داری سعی کن انیمیشن ببینی

الان میبینم که کلا دنبال فیلم های دارکی

دیدن یه چیزی برای اولین بار شاید فقط احساساتیت کنه مثلا بگی اخی حیوان ها اذیت میشن و گناه دارن

اما تکرار یه چیزی کلا هرچیز

مثل دیدن مثلا فیلم پ و رن گناه رو گناه میاره درسته؟

دیدن فیلم های دارک هم کم کم رو قلب پاک ودرخشانت اثر میذاره

سیاهی قلب میاره فکرمیکنی کسایی که عضو کومله و داعش و طالبان میشن چه جوری عضو میشن؟تحت شستشوی مغزی قرارمیگیرن

تا زمانی که فیلم درام کمدی فانتزی بیوگرافی ومستند هست

چرا باید فیلم هایی ببینی که جهت دار ساخته میشن؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خیلی ترسناک بود نمی‌بینم الان دیدم هفت سالشه

با هفت سال یه انیمیشن قشنگ بهت بگم نگاه کنید

ربات وحشی

یکم حالت قدرشناسی از مادر هم داره خیلی قشنگه  ما که دیدیم خودمم اشکم دراومد هم شاد بود 

برگام فکرشو نمیکردم واقعی باشهمنم متنفرم دیگ سمتشم نرفتم اصلا از این ژان ها ک ادم خوار داره متنفرم چ ...

عزیزم نبینید این مدل فیلم هارو

منم انفاقی ادم خوارهارو دیدم خیلی ناراحت شدم خصوصا چون براساس واقعیت

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
تازه بدیش اینجاست قربانی ها بچه هستنخخخ قربانی ها مرد باشنسری فیلمی هست راجع به همین ادمخوارس و اینا ...

همه شونو دیدم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ببین اسی دیروز اول تاپیکت تا وسطاش بودم امروزم دیدم به روز شدمن بهت اولش گفتم چرخه طبیعت همینه…بهت گ ...

موافقم

من همه نوع ژانر فیلم می بینم

این شهر از که اریانا توش هست دیدم دیروز

انیمیشن می بینم با بچه ها فیلمهای کمدی علمی تخیلی

فیلمهایی با پایان سوپرایز کننده که جون میدم براشون که کریستوفر نولان بیشتر فیلمهاش همینه

سینمای هند و فیلمهای عاشقانه همه کشورها 

فیلمهای ایرانی درام اجتماعی حتی همین فیلمهای قتل و خونریزی و ادم خواری

سری فیلمهای وحشتناک که خوراکمه البته جدیدا کم می بینم دیگه نمیترسم احضار و حلقه و کینه خارجی و ... تا فیلمهای ترکی و سجین و دابه

و به قاطعیت میگم تو زندگیم فیلمی به ترسناکی فیلمهای تو ژانر ازار اذیت جنسی کودکان ندیدم و سوالم اینه واقعا بچه ها چنین دیالوگهایی میگن؟ و اکثرا هم بر اساس واقعیت هستن

خانه پدری فیلم ایرانی راجع به دختر کشی

فیلم یک جنایت امریکایی

فیلم دختری در زیر زمین راجع به پدری که سالها به دخترش تجاوز میکرد و تو زیر زمین نگهش میداشت و دخترش کلی ازش بچه داشت 

و در نهایت فیلمهای کره ای ساکت شده و دیوانه شده و امید و سینمای کره به طرز وحشتناکی عجیب این فیلمها رو دردناک میسازه  د صحنه های خیلی بدی و واضح جنسی با بچه ها داره و واقعا وحشتناک  و دردناکش اینه براساس واقعیت😓😓😓

واقعا این ژانر اخر رو نباید کسی ببینه

ببین اسی دیروز اول تاپیکت تا وسطاش بودم امروزم دیدم به روز شدمن بهت اولش گفتم چرخه طبیعت همینه…بهت گ ...

احساس می‌کنم برعکس این فیلما دارم باعث میشن بیشتر مهربان باشم 

احساس می‌کنم برعکس این فیلما دارم باعث میشن بیشتر مهربان باشم

نه کم کم اثر میذاره روت حالا خودت میدونی من نصیحتانه وخواهرانه بهت گفتم

موافقممن همه نوع ژانر فیلم می بینماین شهر از که اریانا توش هست دیدم دیروزانیمیشن می بینم با بچه ها ف ...

من چون خیلی احساساتیم وکمی وسواس دارم و کاملا بی اعتمادم به ادم ها به همین خاطر ژانر اخری که گفتی اصلا نمیبینم

فیلم ترسناکم دوست ندارم

درخواست دادم..

عزیزم فیلم رو از تلگرامم برایت فرستادم 

آخه ژانر قشنگی نیست فقط چندش اورنفیلمهای ترسنلک هم نگاه میکنی دابه ۴ رو دیدی؟

دیدم اما دیگه نمی‌خوام ببینم اونجوری فیلما داغونم میکنن روحیه مو کلا روانی میکنن از سایه خودمم میترسم چون روح و جنن اما از ژانر قتل و... اصلا

نه کم کم اثر میذاره روت حالا خودت میدونی من نصیحتانه وخواهرانه بهت گفتم

عوارضش چیه