2777
2789

خونه ایی ک بدون آسانسور باشه واحد ۵  بعد از گرون شدن ملک اینام رشد می کنن؟ یا بخاطر آسانسور نه 

یا فرقی نمی کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه قصد سرمایه گذاری داری زمین بخری بهتر از ملک

چون طبقه پنج 

اونم بدون آسانسور سخت

هرکسی طالبش نیست

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

گرون میشه ولی زیاد نه،و خب زیاد کسی نمیخواد همچین خونه هایی رو

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

گرونه چی بشه اون خونه تهش یک ادم فقیر ندار مجبور میشه بیاد بگیرتش که پول چندانی هم نداره اگر میخوای ملک بخری تهش زمین ۵۰ متری بخر شرف داره ب طبقه ۵ بدون اسانسور 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

خونه هایی ک اسانسور ندارن در دیوارشون هم از طلا باشه هیچ وقت هم پای بقیه ملک ها رشد نمیکنن. مگه کسی ناچار باشه دوباره بخرش ! کی میتونه روزی چندبار پله بالا پایین کنه یا وسیله های خونه رو موقع اسباب کشی کلی هزینه بدی یخچال بالا ببرن واست اونم کلی زخمی میشن.

الانه خونه های دو اسانسوره (بار و‌ نفر ) ارجحیت دارن نسبت ب تک اسانسوره های نفر.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
میشه نظرتون هم راجب خونه های همکف بگین همکف منظورمه نه زیر زمین آیا همکف هم خوب رشد می کنه ؟

بله همکف خوبه ولی توی آپارتمان طبقه اول خوب نیست چون هم سرو صدا داره هم زمستون سرده و هم دود ماشین ها بالا میاد بدفروش هم هست

کاربر آقا