2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگار با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 153 پست
من اصلا به دلم نیست چون اگر حداقل خونه و ماشین خوب داشت میتونستم بگم خب حداقل اینارو داره زندگیم تضم ...

فکرت درسته ،سن کمی داری هنوز زوده کیس های خوب از ۲۴ سال به بعدبرایت میاد

بابا چرا انقد میگین اخلاق اولین ملاک اینه از نظرش جذاب باشه حالا برد پیت نه ولی معمولی باشه طرف فقط ...

منممم عین همین جمله رو گفتم من به هرکی میگم قیافه و ظاهر همه میگن پرتوقعی بخدا من توقعم بردپیت و اینا نیست معقول باشه و من خوشم بیاد ازش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخلاقش خوبه عالی بسیار محترم و مودب و عاقل از اینا که اجازه دخالت های ببجارو نمیدن به ادم ارزش میذار ...

بنظرم تو الان مشکلت قیافشه ببین خب وقتی تو دلت نیست کاری نمیشه کرد. دیگه احساسی تصمیم نگیر

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

کلاس و اینا میرم کلا تمرکزم رو ازدواج نیست مدرک زبانمو دارم میگیرم و یه سال مونده به کارشناسیم و درک ...

نه آقا اطرافیان رو ول کن    دختر به این سن با نظر بقیه میخوای بری خونه بخت؟   چند سال دیگه میشه ۲۵ ۲۶ سالت  همسن های خودتو میبینی که ازدواج های بهتری کردن میگی ای دل غافل چرا عجله کردم؟ با یه بچه تو بغلت      عزیزم نکن   فقطططط فکر پیشرفتت باش تا حداقل ۳ ۴ سال آینده    این آقا هم رد کن   واقعا قد ۱۶۰ خیلی کوتاهه    جیزی ام که نداره      وقتی تمرکزت رو بذاری رو خودت موقعیت های بهتری برات میاد      هر چند که تو شرایط الانت به نظرم بازم این آقا برات کمه       

بنظرم تو الان مشکلت قیافشه ببین خب وقتی تو دلت نیست کاری نمیشه کرد. دیگه احساسی تصمیم نگیر

خب بالاتر گفتم اگر اقا وضع مالی خوب داشتند ماشین خوب و حداقل یه خونه برای خودشون و درامد بالا من میگفتم حداقل ایندم تضمینه 

نه آقا اطرافیان رو ول کن دختر به این سن با نظر بقیه میخوای بری خونه بخت؟ چند سال دیگه میشه ۲۵ ۲ ...

اصلا کلافه شدم 

پسر خوبیه ولی به دلم نیست امیدوارم خدا کیس مناسبی سرراهش قرار بده 

سرراهم منم همینطور🥲

اخلاقش خوبه عالی بسیار محترم و مودب و عاقل از اینا که اجازه دخالت های ببجارو نمیدن به ادم ارزش میذار ...

عزیزم اینکه همسرت اجازه درس و کار بده اصلا امتیاز محسوب نمیشه    شما یه انسان هستی و حق داری درس بخونی حق داری کار کنی و مستقل بشی    و برای این قضیه احتیاج به اجازه آقا بالاسر نداری    تموووم شد اون دوران    کسی حق نداره به تو بگه درس نخون     پس این امتیاز محسوب نمیشه     ببخشید اینو میگم ولی خیلی هنوز خامی    ازدواج نکن فعلا

اسی باید به دلت بشینهقدشهیکلشنفس کشیدنش...حرف زدنشقراره نزدیک کس زندگیت بشهعاقلانه برو جلو و دلت رو ...

درسته منم نظرم همینه ممنون🥲یکم دیگران دودلم میکنن

عزیزم اینکه همسرت اجازه درس و کار بده اصلا امتیاز محسوب نمیشه شما یه انسان هستی و حق داری درس بخو ...

من قبول دارم بچم و خامم وگرنه انقدر دودل و نگران نبودم محمکم تصمیم میگرفتم 

منظورم این بود ادم درست و خوبیه 

کلافگی نداره بگو نه و تموم به حرف خاله خانباجی های فامیل هم گوش نکن

باورت نمیشه بهم زنگ میزنن و باهام کلی صحبت میکنن من چه بخوام چه نه رو روانم تاثیر میذاره