2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگار با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 153 پست
قدش نهایتا ۱۷۶ ایناستخودم۱۶۸این خیلی رو مخمهدوم اینکه چون تازه از یه رابطه اومدم بیرون هیچ حسی بهش ...

من بودم نه

چون حس نداری و با خواهرشم مشکل

پس بیخیال چه کاریه وقتی دلت نیست و از اول بسم الله مشکل قبلی دارین

تازه خونه تو منطقه ی بالا نیست که بگم با نصفش میتونیم دوتا منطقه پایین تر خونه بخریم فقط همه اطرافیا ...

ول کن بابا به حرف بقیه اهمیت نده مگه اونا می‌خوان باهاش زندگی کنند در ضمن احلاقشم که نمیدونی هنوز در اون حد که آشنا نشدی بنظرم قبول نکن دیگ وقتی خوشت نیومده مطمعن باش پشیمون میشی بعدا 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدش نهایتا ۱۷۶ ایناستخودم۱۶۸این خیلی رو مخمهدوم اینکه چون تازه از یه رابطه اومدم بیرون هیچ حسی بهش ...

قدش خوبه سخت نگیر با ویژگیهای خوبش 

خودت تازه  از رابطه در اومدی پس نباید عجله کنی 

یکم برای اشنایی بهم فرصت بدید

سریع نگی نه

سریع نگی اره

خواهرش موضوع تا ندونیم چیه نمیشه نظر داد

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
این مردهایی که قد کوتاه دارن خیلی گناه دارن بنظرم کاش این ژن کوتاه قدی نبود

منم خیلی حس عذاب وجدان دارم براش 

ولی به نظرم دخترایی هستن با قد ۱۵۰ یا ۱۵۵ که ازش کوتاه تر باشن

منم خیلی حس عذاب وجدان دارم براش ولی به نظرم دخترایی هستن با قد ۱۵۰ یا ۱۵۵ که ازش کوتاه تر باشن

برعکس پسر قد بلند می‌ره سراغ اینا 😂😂

مشخصه دختر پخته و منطقی هستی حتی نسبت به قدش هم زیاد گارد نداری عزیزم ببین به دلت نشسته یانه البته ه ...

من اصلا به دلم نیست چون اگر حداقل خونه و ماشین خوب داشت میتونستم بگم خب حداقل اینارو داره زندگیم تضمینه ولی هم اینا نباشه هم به دلم نباشه یکم سخت میشه

تازه خونه تو منطقه ی بالا نیست که بگم با نصفش میتونیم دوتا منطقه پایین تر خونه بخریم فقط همه اطرافیا ...

همینا که تحت فشار میزارن

فردا مشکل پیدا کنی

سختی بکشی

میگن ما که چاقو نزاشتیم تو گلوت

پیشنهاد دادیم

میگفتی نه

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
قدش خوبه سخت نگیر با ویژگیهای خوبش خودت تازه از رابطه در اومدی پس نباید عجله کنی یکم برای اشنایی به ...

چجوری بگم 

اصلا گفتنشم باعث خجالتمه...

خودش از لحاظی عالیه

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

من اصلا به دلم نیست چون اگر حداقل خونه و ماشین خوب داشت میتونستم بگم خب حداقل اینارو داره زندگیم تضم ...

یا باید با دلت ازدواج کنی

یا عقلت

این هیچ کدوم رو نداره

ول کن بابا به حرف بقیه اهمیت نده مگه اونا می‌خوان باهاش زندگی کنند در ضمن احلاقشم که نمیدونی هنوز در ...

کاش میدونستی چقدر از طرف خانواده تحت فشارم

نه اینکه زورمم کنن ها فقط همش میگن پسر خوبیه خوس اخلاق و چشم پاک و کاریه

قد کوتاه برای ما خانما خیلی بد نیست اما برای مردهای بیچاره خیلی زننده دیده میشه انگار کلا مردانگیشون ...

اره برای دختر کیوته ولی پسر 😂