2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگار با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 153 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالشه؟ خونه مال خودش نیس کامل؟

نه پشت تلفن به ما گفتن خونه داره ولی تو جلسه اول گفتن پدرش یه خونه ۷۵ متری خریده که با برادرش نصف نصفن ولی تا ازدواج برادرش ما میتونیم توش زندگی کنیم

برادرشم همسن منه

کوتاهه برای مرد

بچه تون هم کوتاه میشه...

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》

یک ماه بعد از ازدواجت برادرشوهرت زن گرفت

چی میشه

باید بلند بشی اونا بشین؟

اجاره بدی؟

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
کوتاهه برای مردبچه تون هم کوتاه میشه...

راستش به بچه و اینا فکر نکردم 

بیشتر به این فکر کردم فامیلای نزدیک ما قد بلندن اکثرا واقعا قصد توهین و مسخره کردن ندارم به شدت پسر خوبی هستن ولی میترسم خجالت بکشم🥲

نه پشت تلفن به ما گفتن خونه داره ولی تو جلسه اول گفتن پدرش یه خونه ۷۵ متری خریده که با برادرش نصف نص ...

خب نصف نصف مگه نیست چطوری بعد ازدواج پسر کوچیکه برای اون میشه 😐😐؟؟شما تا اون زمان فقط میتو نید بمونید ؟؟

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

یک ماه بعد از ازدواجت برادرشوهرت زن گرفتچی میشهباید بلند بشی اونا بشین؟اجاره بدی؟

اره دیگه گفتن تا این زن بگیره بشینین بعدش دیگه پسره خودش تونست خونه بخره بخره ۳۵ مترش با این حساب برای اونه