2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگار با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 153 پست
راستش به بچه و اینا فکر نکردم بیشتر به این فکر کردم فامیلای نزدیک ما قد بلندن اکثرا واقعا قصد توهین ...

میدونم درکت میکنم 

دختر خاله خودم قدش ۱۷۵ شوهرشم ۱۷۴ 

به  خاطر این فاصله خیلی کم همه مسخرش میکنن تو فامیل

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》
خب نصف نصف مگه نیست چطوری بعد ازدواج پسر کوچیکه برای اون میشه 😐😐؟؟شما تا اون زمان فقط میتو نید بمو ...

نصفش میشه برای پسر کوچیکه حالا یا میفروشن سهمشونو برمیدارن یا یکیشون سهم اون یکیو ازش میخره

بله همینطوری گفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتون راجع ب خواستگار من چیه

30 ساله

عمران خونده

مهندس عمرانه تو شرکت پتروشیمی یکی دو روز در هفته توی بخش عمران شهر داری هم کار میکنه  درامدش حدود 40

خونه داره ماشینشم تارا

اخلاق و ادبش بشدددت عاالی (اشناست)

فرهنگ خانواده و اینا هم در سطح خودمونن خوبه

با درس و کار هیچ مشکلی نداره خیلی هم تشویق میکنه ب پیشرفت

از لحاظ احترام ب زن و زندگی و خانوادگی بینظیرن

چهره متوسط یکمم رو ب بالا

ولیی س تا مشکل. هست

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

میدونم درکت میکنم دختر خاله خودم قدش ۱۷۵ شوهرشم ۱۷۴ به خاطر این فاصله خیلی کم همه مسخرش میکنن تو فا ...

کاش من ۱۷۵ بودم اونم ۱۷۵ اینطودی راضی بودم چون تقریبا جفتمون قد معمولی داشتیم اون موقع

من الان خودم به عنوان یه دختر بین خانوما جزو قد کوتاهام ۱۶۰ ام

اره دیگه گفتن تا این زن بگیره بشینین بعدش دیگه پسره خودش تونست خونه بخره بخره ۳۵ مترش با این حساب بر ...

من باشم ازدواج نمیکنم

با این شرایط

خونه الان مهم تر از قده

با اجاره ها

بعد فکر  کن تو یه سال بشینی

پاشی

جاری برا همیشه بعد تو

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

بنظر من شرایط خودت که خیلی اوکیه موقعیت های بهتری برات پیش میاد آقای خواستگار هم تقریبا شرایطش خوبه ولی قدش خیلی کوتاه و مطمعنم در آینده فکرتو درگیر می‌کنه مهمترین ملاک ظاهری آقایون قدشون هست

نصفش میشه برای پسر کوچیکه حالا یا میفروشن سهمشونو برمیدارن یا یکیشون سهم اون یکیو ازش میخرهبله همینط ...

مشخصه دختر پخته و منطقی هستی حتی نسبت به قدش هم زیاد گارد نداری 

عزیزم ببین به دلت نشسته یانه 

البته هنوز فرصت زیاد داری اول راهی 

نظرتون راجع ب خواستگار من چیه30 سالهعمران خوندهمهندس عمرانه تو شرکت پتروشیمی یکی دو روز در هفته توی ...

اینا خوبه

مشکلا چین

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

قدش نهایتا ۱۷۶  ایناست

خودم۱۶۸

این خیلی رو مخمه

دوم اینکه چون تازه از یه رابطه اومدم بیرون هیچ حسی بهش ندارم

سومم اینکه یه موضوعی بین من و خواهرش قبلنا بوده ک واقعا خیلی حس بدی میگیرم از اینکه خودش در جریان قرار بگیره

نمیدونم چ کنم

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

کاش من ۱۷۵ بودم اونم ۱۷۵ اینطودی راضی بودم چون تقریبا جفتمون قد معمولی داشتیم اون موقعمن الان خودم ب ...

شما متوسطی باز 

اون اقا کوتاهه ولی 

۱۶۰ برای مرد خیلی کمه

یعنی از من ۱۰ سانت کوتاه ترن....

یک عمر قراره زندگی کنید 

امیدارم بهترین تصمیمو بگیری💚

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》
من باشم ازدواج نمیکنمبا این شرایطخونه الان مهم تر از قدهبا اجاره هابعد فکر کن تو یه سال بشینیپاشیجا ...

تازه خونه تو منطقه ی بالا نیست که بگم با نصفش میتونیم دوتا منطقه پایین تر خونه بخریم 

فقط همه اطرافیان دارم تحت فشارم میذارن که خوش اخلاق و باخانوادست منم همه ی اینارو میگم بهشون