2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایننننن❌❌❌😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 45 پست
چرا نمیشع من ترم یک فقط برا امتحان ها دارم میرم ترم بعدم مرخصی

اخه قانون جدید اومده بود دانشجو ها اگه میخوان کنکور شرکت کنند باید اول از دانشگاه انصراف بدن🤔

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فیزیوتراپی

میشه بگی با چه رتبه ای چجوری درس میخوندین از کی جدی شروع کردید؟ هدفم فیزیوتراپیه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

رشتم که گفتم فیزیوتراپی رتبه هم گفتم 😐تراز کل ۱۰۲۳۶

اها ممنون جواب سوالمو گرفتم ..

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه هدف خاصی ندارم فعلا میخوام رتبه ای رو بیارم که بشه دانشگاه دولتی قبول شد چه حسابداری باشه چه ماما ...

موفق باشی معدل پارسالت چطور بوده؟ سطح امتحان نهاییای پارسالتون چطور بود؟ من امسال یازدهمم

موفق باشی معدل پارسالت چطور بوده؟ سطح امتحان نهاییای پارسالتون چطور بود؟ من امسال یازدهمم

ممنونم عزیزم

پارسال نتونستم اونجور که باید بخونم ،معدلم خوب نشد متاسفانه و با اون چیزی که فکر میکردم خیلی فرق داشت در حالی سطح سوالا برام خوب بود به جز زبان

قدر فرصتاتو بدون کاش منم به عقب برمیگشتم🙂

موفق باشی❤️

آخَرِصَبر،سَبزِه🌱🤍

ممنونم عزیزمپارسال نتونستم اونجور که باید بخونم ،معدلم خوب نشد متاسفانه و با اون چیزی که فکر میکردم ...

مرسی 🌹 من متاسفانه ترم اول یازدهم فقط تشریحی و مفهومی خوندم تست زیادی نزدم دهم هم خوب بود معدلم بالای ۱۹ بود بنظرت از ترم دوم یازدهم جدی استارت بزنم میتونم نهاییا معدل بالای ۱۹ بگیرم و تستی هم کار کنم؟ خیلی استرس دارم زمان داره مثل برق میره 😑 من واقعا هدف دارم و میخوام برم دانشگاه🥺 اما روز ب روز همچی داره سخت تر میشه

مرسی 🌹 من متاسفانه ترم اول یازدهم فقط تشریحی و مفهومی خوندم تست زیادی نزدم دهم هم خوب بود معدلم بال ...

اره چرا که نه 

از نهاییا اصلا غافل نشو خصوصا درسایی که ضریبش بالاست

میتونی با یه مشاور مشورت کنی برات برنامه بریزه هم بتونی تشریحی و مفهومی بخونی برای نهایی هم تستی کار کنی برای کنکور

آخَرِصَبر،سَبزِه🌱🤍

من رو نهایی هام خیلی سرمایه گزاری میکنمو دانشجوام باید مرخصی بگیرم البته این ترم زیاد دانشگاه نرفتم

دانشگاه چی میخونی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا