2777
2789
عنوان

بعضیاتون چقد تاپیک دروغی میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 21 پست
بجز تاپیک احتمالا کشته بشم تاپیک دیگ وجود نداره ک دروغ باشه

به طور کلی میگم بعضیا ده تا کاربری دارن

یک تاپیک میزنه تو یک کاربریش 

بعد همونو با یکم تغییر تو یک کاربری دیگه میزاره بعد فک میکنه هیچکس نمیفهمه

برام عجیبه چه حوصله ای دارن 

چقد تو کارای لهو وبیهوده فعالن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به طور کلی میگم بعضیا ده تا کاربری دارنیک تاپیک میزنه تو یک کاربریش بعد همونو با یکم تغییر تو یک کار ...

دقیقا.منم جند نفرو دیدم دوتا کاربری داشتن تاپیکای هر دوتا کاربری مث هم بود فقط تو یکی میگفتن مشکل خودمه تو اون یکی واسه دوستم‌ پیش اومده با ی ذره تغییرش میدادن.اینا دیگه خیلی داغونن

یکی هست ادعا داره خیلی پولداره و... و هر روز اویزونه دوس پسرش هر روز از خودشو پسره عکس و اسکرین شات ...

الان باز عکس گذاشته😂عکساش یه فیل تر خیلییی ضایع داره که زوم کنی رو چشاش مشخصه بعد میگه رنگ چشمای خودمه

انقد بدم میاد بیچاره بجه های سایت میشینن با طرف حرف میزنن چند وقت پیش یه خانمی بود تو سایت من هرچقدر ...

اره طفلی بعضیا باور میکنن 😂

کلی باهاش همدردی میکنن

مشاور معرفی میکنن

چه بسا برن خصوصی کمک مالیم بکنن

غافل ازاینکه دلوغه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
اره طفلی بعضیا باور میکنن 😂کلی باهاش همدردی میکننمشاور معرفی میکننچه بسا برن خصوصی کمک مالیم بکننغا ...

دقیقا واقعا نمیفهمم چرا اگه بحث پوله بره گدایی کنه بهتره کلا مریضن اینجور آدما   

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...