نزدیک ده روز هست داداشمم بهش زنگ میزنه جواب نمیده شماها پیشنهادتون چیه خانوادش هم آدمهای بیخیالی هستن و به فکرش نیستن ما همش نشستیم غصه میخوریم و توفکرشیم اون اصلا براش مهم نیست متاسفانه نه جواب مادرم نه داداشم نه پدرم نه خودشون نه خانوادشون نمیدم گذاشتنمون تو بلاتکلیفی واقعا وصلت اشتباهی هم بود از اولش
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هیچ براش کم نزاشت هیچوقت هم ازش تشکر خالی هم نکرد فقط مسیر دور بود توقع داشت همیشه هی ببرش خانوادش طول دو سال ازدواج هیچکدوم از خانوادش سر نزدن بهش محبتی نکردن بهش پیش داداش من دانشگاه رفت کلی دوا و دکتریش کرد جراحی لثه اش کرد کلی خرجش کرد حالا ول مرده رفته داداشم بدبخت ده روزه اب از گلوش پایین نرفته اون اصن مهم نیس واسش