2777
2789
عنوان

بچه ها زن داداشم قهر کرده رفته همه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد همه جا میبینمت😁

کامنتام با همین محتوارو؟🤣

آخه دارم فشار میخورم هم ابروی خودم رفته هم بهم یه عالمه توهین کردن تو اون تاپیک اون نی نی یار یک هم که باید نازشو بکشی حذف کنه(یا ابلفض)

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

از داداشت بگو چکار کرده

هیچ براش کم نزاشت هیچوقت هم ازش تشکر خالی هم نکرد فقط مسیر دور بود توقع داشت همیشه هی ببرش خانوادش طول دو سال ازدواج هیچکدوم از خانوادش سر نزدن بهش محبتی نکردن بهش پیش داداش من دانشگاه رفت کلی دوا و دکتریش کرد جراحی لثه اش کرد کلی خرجش کرد حالا ول مرده رفته داداشم بدبخت ده روزه اب از گلوش پایین نرفته اون اصن مهم نیس واسش 

هیچ براش کم نزاشت هیچوقت هم ازش تشکر خالی هم نکرد فقط مسیر دور بود توقع داشت همیشه هی ببرش خانوادش ط ...

به پدرت بگو زنگ بزنه با پدرش صحبت کنه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
هیچ براش کم نزاشت هیچوقت هم ازش تشکر خالی هم نکرد فقط مسیر دور بود توقع داشت همیشه هی ببرش خانوادش ط ...

عزمزمه زنداداشتون از لحاظ ظاهری در چه سطح هستند؟

احتمالا خودشون برتر میبینه

دقیقا آبجی متاسفانه عاطفی تیستن اصلا

من که داداشم تازه خرج خانواده زن داداشمم میده ولی بیان ببین طرز برخوردش با مارو 

خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو 

نمک نشناس

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً