2777
2789
عنوان

این عروسیه یا زندان😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4915 بازدید | 196 پست

من تو مراسمم خواهر شوهرم سفید پف پفی پوشیده بود و تاج ظریفم گذاشته بود و خواهرزاده مادرشوهرم ک بچه بود همش وسط بود کسی جرات نداشت چیزی بگه اما نوبت به دختر خودش ک رسید اعلام کرد ک کسی سفید نپوشه و بچه ها رو نیارید چون لاله حساسه بهترین روز زندگیش خراب میشه هرچند ک کلا جدا شد بعداز ۱۵روز از شوهرش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی کل عمرم نرفتم

بری متوجه میشی کل عمرت این عروسیا ک رفتی همش الکی بوده

من بهترین فرد اینجا عروسی داشته باش با بهنرین امکانات همزمان یکی تو ده باش پیرمرد باش طرف اصن میرم دهات خیلی بهتره و خوش میگذره با اینکه خیلی امکاناتش کمتره

من همیشه بیادت میمونم ...

منم اصلا موافق نیستم بگن بچه همراه نیارید ولی روی مدیریت کردن بچه ها تو عروسی ها خیلی دقت کنید که خاطره بد از حضور بچه تو عروسی ایجاد نشه و این رسم بد رواج پیدا نکنه که بنویسن تو کارت عروسی بچه ها رو همراه نیارید 

به نظرم تو کارت بنویسند پیشاپیش از اینکه از فرزندان دلبندتون مراقبت می‌کنید تا شب به یاد ماندنی برای عروس و داماد به وجود بیاد متشکریم 

من یادمه عروسی یکی از خواهرهام دو سه تا پسر کوچولوی وروجک سر رقصهای دو نفره عروس و داماد بیچاره مون کرده بودند، یه جا خیلی ناراحت شدم از اینکه مامانهاشون نشستند با لبخند تماشا می‌کنند که وای بچم چه بامزه وسط می‌رقصه 

جلوی بچه ها رو با جدیت گرفتم و گفتم برید کنار مامانتون، یکی از مادرها خیلی بهش بر خورد 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

درمورد لباس سفید پوشیدن یا نپوشیدن مهمانها من نظری ندارم چون اصلا برام اهمیتی نداره، تو خانواده ما که کسی رو این موضوع حساس نیست اصلا 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
شما هم تو عروسیت یه خانمی لباس سفید بپوشه همین حرفو میزنی؟ عمرا!

من وقتی یه حرفی بزنم لابد اول خودمو در نظر گرفتم ببینم این حرف میزنم یا نه اون موقع مطمعن باشین برای شخص من مهم نیست چون هیچکس عروس اشتباه نمیگیره عروس تکه تو مجلس مگر اینکه یکی عینا لباس عروس بپوشه

ما اخیرا رفتیم‌یه جشنی وقتی برگشتیم همه اینجوری بودیم😐😐😐

انگار دقیقا گفته بودن بیایید عروس یه ۱۰تا رقص تمرین کرده ببینید و برید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مهمونی هم مال طرفه شما دلت بخواد میتونی نریولی سفید پوشیدن ستم عالم و بی شخصیتی خود طرف رو نشون میده ...

متاسفانه نمیتونم حق بدم درسته متل طرفه ولی یه شناختی از مهمونا داره وقتی میدونه طرف شعور نداره بچشو ول میکنه تو تالار همون بهتر دعوت نکنه هم مهمون راحته هم میزبان 

چقدر بد من خودم این هفته عروسیمه اصلا اینارو دوس ندارم بچه چرا نیاد بیاد اما کنترل بشه لباس سفید هم ...

اخی عزیزم مبارکه😍❤️دقیقا باید ماماناهم مراعات کنن