2777
2789
عنوان

به نظرتون پسرم رها کنم به حال خودش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست

یه چیزی میگم که شاید خیلیا الان باهام مخالفت کنن ولی به شدت معتقدم که درسای دبستان واقعا چیزی برای خوندن نداره . الکی به بچه ها گیر میدین

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا پسرا انگاری اینطورن

یه کتاب دارم میخونم تربیت بچه مستقل (نشر ترجمان)در مورد همین چیزاست که ما بخاطرش حرص‌میخوریم

در مورد این میگه که تا چه حد ما میتونیم بچه ها رو بکن نکن کنیم و چقدر رها کنیم

پسرمنم سومه بازیگوشی ولی تا بعش میگم اصن خودت میدونی با درسات کتابشو برمی‌داره میاره ولی تا قشنگ جون ...

کاملا درکت میکنم

واقعا اعصاب ادم‌و داغون میکنن

اخه پسر من وقتی بهش میگم خودت میدونی دیگه بهت نمیگم کتابتو بیار اصلا براش مهم نیست

نه اصلا اون بچه است متوجه نیست داره چکار میکنه

رهاش کنی امتحان رو خراب میکنه و نمره وارد کارنامه میشه بخوای مدرسه اش رو عوض کنی مدارس درست و حسابی ثبت نامش نمیکنن

هر طور شده مجبورش کن بشینه بخونه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
کلا پسرا انگاری اینطورنیه کتاب دارم میخونم تربیت بچه مستقل (نشر ترجمان)در مورد همین چیزاست که ما بخا ...

ببین بچه های الان و ول کنی واقعا هیچی نمیشن بسکه بی مسئولیت و لوسن

یه چیزی میگم که شاید خیلیا الان باهام مخالفت کنن ولی به شدت معتقدم که درسای دبستان واقعا چیزی برای خ ...

با چه منطقی اینو میگید؟؟ دروس دبستان دروس پایه س ایناا رو بلد نباشم چجوری بقیه پایه ها رو بخونن؟؟

یه چیزی میگم که شاید خیلیا الان باهام مخالفت کنن ولی به شدت معتقدم که درسای دبستان واقعا چیزی برای خ ...

چرا فکر میکنی دبستان هیچی نداره الان پسر اسی کلاس سومه پای ضرب تقسیم کسر ها محیط و مساحت تو این مقطعه جمع و تفرقای فرایندی تکنیکی چهار رقمی شدن اعداد شون خواندن نوشتن پایه های بالا تر کند خوان میشن 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠