2777
2789
عنوان

به نظرتون پسرم رها کنم به حال خودش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 42 پست
من مشاوره ندادم نظر خودمو گفتم یبار کتک بخوره بهتر از اینکه وقتی همسن من شد هیچی نشده باشه

شما به خاطر درس نخوندن یه بچه کتکش بزنی به نظرت یهو به درس علاقه پیدا می‌کنه ؟

اگه امروز فقط یه صفحه درس میخونه فردا بعد از کتک خوردن دیگه اصلا یه نگاه هم به کتاب نمیندازه 

بعدشم بچه ابتدایی حالا یه امتحانی رو بشه صفر یعنی کل آیندش قراره خراب بشه ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا درکت میکنمواقعا اعصاب ادم‌و داغون میکنناخه پسر من وقتی بهش میگم خودت میدونی دیگه بهت نمیگم کتا ...

فردا پرسش پاسخ ضرب. داره من جا اون استرس دارم

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠
با چه منطقی اینو میگید؟؟ دروس دبستان دروس پایه س ایناا رو بلد نباشم چجوری بقیه پایه ها رو بخونن؟؟

با این منطق که دروس دبستان واقعا خیلی ساده است و بچه توی کلاس به راحتی یادشون میگیره . مگر اینکه مشکلی وجود داشته باشه ، مثل عدم تمرکز ، هوش پایین ، استرس و .... که در این صورت اون مشکل باید حل بشه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
با این منطق که دروس دبستان واقعا خیلی ساده است و بچه توی کلاس به راحتی یادشون میگیره . مگر اینکه مشک ...

برا من و شما راحته ولی برا بچه ۸ساله راحت نیست

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠
یه چیزی میگم که شاید خیلیا الان باهام مخالفت کنن ولی به شدت معتقدم که درسای دبستان واقعا چیزی برای خ ...

وا مگه میشه خوندن و نوشتن و چهار عمل اصلی و جمله بندی و مفاهیم پایه تو ابتدایی یاد میگیرندا