2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19033 بازدید | 293 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا زن هر چی بگه همه بهش حق میدن. ۷ ملیارد بگیره و بره!اگه این تاپیکو یه مرد زده بود تکه تکه ش میک ...

آخه میگه شوهرم خوبه، وقتی داری ازدواج می‌کنی یعنی متعهد میشی تو غم وشادی و مریضی و پیری و کوری کنار هم باشن، مگر اینکه واقعا نشه زندگی کرد، این خانم فقط خسته شده کم آورده احتیاج به آرامش داره یه مدت

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

تو این تاپیک که ظاهراً اکثر خانمها پول رو ترجیح میدن.

درسته الان همه چی پوله، ولی وجدان و انسانیت  کجا رفته، شوهر اسی الان مریضه روحیش داغونه ، یه مریض توی بیمارستان که باشه یه پرستار چه جور ازش مراقبت می‌کنه و دلسوزی میکنه، دیگ اینکه شوهر اسی، من میگم اگر دلش شکست اسی پای کاری ک کرده رو میخوره اون 7ملیارد هم برکت نداره

هیچ آدمی وجود نداره که خم به ابرو نیارههمه گاهی خسته میشن و کم میارن

تو تنهاییاشون با خدا ممکنه، ولی جلوی کسی و مخصوصا جلوی شوهرشون به زبون نمیارن

چندین مورد رو سراغ دارم، که اصلا بخاطر خدمت به اینجور افراد رفتن باهاشون ازدواج کردن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

شوهرت معتاد به فیلم سوپر و خودارصایی هست بعد نوشتی آدم خوبیه ؟تو رو خدا از اول همه چی رو بنویسید ،بعدم درکت از آدم خوب چیه ؟؟میدونی چیه مشکل ما آدمها ، اینکه نه خودمون رو میشناسیم و نه بقیه رو و نمی دونیم از زندگی چی میخوایم و از همه بدتر اینکه بد و خوب رو اصلا نمی دونیم چی هست .من نظرم رو تغییر میدم حتما جدا شو از این آدم 

شوهرت معتاد به فیلم سوپر و خودارصایی هست بعد نوشتی آدم خوبیه ؟تو رو خدا از اول همه چی رو بنویسید ،بع ...

عععع خب چرا از اول نمیگه مریضیش چیه

آخه میگه شوهرم خوبه، وقتی داری ازدواج می‌کنی یعنی متعهد میشی تو غم وشادی و مریضی و پیری و کوری کنار ...

امیدوارم فقط خسته شده باشه و از این افکار بیاد بیرون‌ 

اگه از اول دیده شوهرش سرد مزاجه. باید قبل بچه دار شدن طلاق میگرفت. الان نمیشه دوتا بچه رو فدای خودش کنه

درسته الان همه چی پوله، ولی وجدان و انسانیت کجا رفته، شوهر اسی الان مریضه روحیش داغونه ، یه مریض تو ...

مریض یه سال دو سال 

نه 13 سال 

مریض ناتوان که نیست مریض جنسیه نمیتونه با من باشه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
شوهرت معتاد به فیلم سوپر و خودارصایی هست بعد نوشتی آدم خوبیه ؟تو رو خدا از اول همه چی رو بنویسید ،بع ...

اره حس میکنم فیلم میبینه وگرنه مگه میشه آدم با زنش نباشه 

و مرد خوبیه چون پدر خوبی هست 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
مریض یه سال دو سال نه 13 سال مریض ناتوان که نیست مریض جنسیه نمیتونه با من باشه

عزیزم از اول میگفتی ماهم قضاوت نمیکردیم، ب نظرم برو مشاوره ی خیلی خوب 

بچه هاتون چن سالشونهخب ۷ میلیارد قابل توجهه و میتونه تامینت کنهولی همه چیز ک پول نیستهست؟

هست 

من جدا میشم الان نه سال بعد 

ولی کلا دیگه نمیتونم