2777
2789
عنوان

حس ششمی ام واقعا حسم قویه بیاین جواب بدم بهتون🫶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 18626 بازدید | 1522 پست
ظاهری بگو چند سالمه

عزیزم لطفا جواب منم بده 

بنطرت چند سال دیگه ازدواج میکنم ؟سنتی یا دوستی ؟

@x_zahra_x    

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبول می شم؟

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

کی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
جونم بپرس عزیزم خیلی خیلی پیام میاد دونه به دونه جواب میدم

ممنونم برات ایت الکرسی و حمد میخونم وقتی جواب دادی

حس همسرم نسبت به من چیه

دلیل عصبانیت و بعضی اخلاق بدش چیه؟

تو زندگیمون تا اخر طلاق میبینی؟

کی باردار میشم اگر شدم بچه چیه‌؟

کنکور قبول میشم؟ رتبه خوب؟ 

ساخت خونمون کی تموم میشه؟

حس میکنی ارتباطم با خدا و امام زمان در چه حده

یکی یکی توروخدا جواب بده برات ایت الکرسی و حمد میخونم

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊