2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19025 بازدید | 293 پست
خدا کنه سرکاری باشه تاپیکت از هم پاشیدن زندگی و دربه دری بچه هات به خاطر پول ....

خودم شاغلم ولی منم 14 سال تو این زندگی بودم 

بچه ها رو هم نهایت صبح تا عصر میبرم پیش خودم شبا برن باباشون 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شوهرم اینقدر خوب باشه و پولدار با وجدان که واقعا موقع جدایی بخواد همه مهریه ام رو یکجا بده این از انسان بودنشه نه طلاق نمی‌گیرم با بیماریش کنار میام ..ولی برای حال خودم مسافرت میرم اسی یه چیزی رو امتحان کن اگه کسی رو داری شهرستان یا دوستی جایی یا مسافرت برو یه مدت بمون یه ماه از خونه زندگیت دور باش بعد تصمیم بگیر اون موقع آدم قدر زندگیشو می‌دونه نظر من اینه هیچ جا خونه خودم نمیشه زندگی خودم نمیشه خانوم خونه خودمم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
اگر واقعا دوسش نداری برو وگرنه من فقط رفیقِ روزای سلامتی و خوشی نیستم ، رفیقِ سختیا و مریضی همسرمم ه ...

شوهرت قدردان باشه خوبه 

شوهر من قدر دان نیست 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
من بودم چون ایراد از خودمه و خودم حوصله ی زندگی ندارم مهریه نمیگیرم. تاوان بی حوصلگی منو چرا باید مر ...

خوب الان بر عکسه 

شوهر من مریضه و بی حوصله 

رابطه نداره 

احساس نداره 

خودم شاغلم ولی منم 14 سال تو این زندگی بودم بچه ها رو هم نهایت صبح تا عصر میبرم پیش خودم شبا برن باب ...

حرفی ندارم و قضاوتت نمیکنم با احترام تاپیکتو ترک میکنم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

به جز استارترچرا همه میگن آره؟ یعنی همه حاضرین زندگی رو با 7 تومن عوض کنین؟ عشق و علاقه و محبت تو هی ...

خب اسی مشخصه دیگه علاقه ای به این زندکی نداره وشوقی برای ادامه نمونده وگرنه هزاران میلیارد هم نمیتونه از مهر مادری بکاهه یا از عشق عمیق و قلبی

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خب ایشون عشقی نداره ب همسرش فکر کنم همه بر اساس این شرایط گفتن بله

ولی به نظرم همه جواب سوالش رو دادن

پرسید آیا حاضرین با عوض 7ملیارد جدا بشین؟ 

و این به نظرم خیلی تلخه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
پس خودم چی احساس نداره رابطه نداره فکر کن 14 سال با برادرت زندگی کنی میتونی

برید مشاوره 

با هم حرف بزنید تو که ۱۴ سال زندگی کردی ۱ سال وقت بزار با روش های مختلف ببین درست میشه یا نمیشه بعدش طلاق

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌