2777
2789
عنوان

دارم از استرس میمیرم کیا واسه ازمون اموزگاری میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 109 پست
وصیت سلیمانی که جز ازمون نیست؟وصیت خمینی هستآموزگاری نمیخونی؟اره گروه تشکیل بدیم بازم لاقل بهم انگیز ...

منم واسه شرو امروز فردا میکنم 

مهر یکم عمومی خوندم بعد گفتن ازمون دی ماه برگزار میشه استرس گرفتم که نمیرسم منم گذاشتم کنار 

ولی هر لحظه تو فکرم و ارامش ندارم و فقط میگم از فردا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم واسه شرو امروز فردا میکنم مهر یکم عمومی خوندم بعد گفتن ازمون دی ماه برگزار میشه استرس گرفتم که ن ...

وای منم همینطور میخواستم سریال خانگی از کِییییی دانلود کنم هی گفتم میخام برا آزمون بخونم استرس دارم نه میخونم نه فیلم دانلود کردم

منم واسه شرو امروز فردا میکنم مهر یکم عمومی خوندم بعد گفتن ازمون دی ماه برگزار میشه استرس گرفتم که ن ...

بیا واقعا از فردا شروع کنیم استرس و تنبلی بزاریم کنار میخوای بیای تو گروه ؟

اگه اره درخواست بده شماره یا ایدی ات رو بده اددت کنم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
وای منم همینطور میخواستم سریال خانگی از کِییییی دانلود کنم هی گفتم میخام برا آزمون بخونم استرس دارم ...

استرس خیلی بده 

بعد بقیه رو میبینم چند ماهه دارن میخونم بدتر ناامید میشم خیلی هم کند میخونم 

ولی شروع کردن واقعا سخته

@niniyar_5 @niniyar_5 صفحه ۳ تاپیک ام رو شماره تلفن دوستم ریپلای کردم و شماره اش معلوم شده میشه ری ...

یکی گزارش خورده بود پاک کردم همون نیست؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه