2777
2789
عنوان

دارم از استرس میمیرم کیا واسه ازمون اموزگاری میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 113 پست
کدوما رو بیشترین درصد زدی؟رتبه بندی شدین؟

من کیفیت بخشی بودم عزیزم 

3 تا درسش حذف کردم کلا نخوندم 25 تاش خوندم 

زیاد درصدام بالا نبود . اختصاصی 46 دصد  تخصصی 60 

و عمومی هم همین حدودا زدم 

نمره کتبیم بدون درصد بومی 175 بود

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
من کیفیت بخشی بودم عزیزم 3 تا درسش حذف کردم کلا نخوندم 25 تاش خوندم زیاد درصدام بالا نبود . اختصاصی ...

28 تا درس بود؟ یا خدا

موفق باشی

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس اختصاصی سختناهداف رو چجوری حفظ کنیم؟

حالا اون زیاد مهم نیست سعی کم از دروسی که امتیاز بالایی دارن و آسون تر هستن شروع کنی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

@niniyar_5   ‍ ‍ ‍ 

میشه ریپلای منو پاک کنید 

تو همین تاپیک شماره تلفن دوستم رو اشتباهی ریپلای کردم الان نگاه کردم دیدم بخاطر ریپلایم شماره اش معلومه میشه پاکش کنید لطفا

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

شماره نیست عزیزم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

وای خداروشکر چه استرسی کشیدم😅

😄

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904