2777
2789

تا حالا شده چه تو استخر چه توی دریا غرق شید؟

بیاید تعریف کنید

من 2بار شدم

یک بار 8سالم بود توی استخر عمق 3متری فکر کنم یک زن گنده خورد بهم توی استخر رفتم زیر اب داشتم غرق میشدم یک زنه نجاتم داد 

بار دوم هم من 11سالم بود رفته بودیم ویلای عمم من نشسته بودم پام توی استخر بود خودم نرفته بودم توی اب فقط پام توی اب بود یکی از فامیلامون که از من بدش میومد منو هل داد توی اب نزدیک بود غرق شم اخر پسر عمم نجاتم داد داشتم اب میشدم از خجالت

البته انموقع بچه بود

شما هم تعریف کنید

مامان سه قلو ها

چرا کسی باید از یه بچه ۱۱ ساله بدش بیاد. اصلا چرا باید به خاطر اینکه از کسی بدش میاد طرف رو بکشه؟

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر عمت اونجا بود؟ ماشالله 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه ولی بیشتر تو غم وغصه ها غرقم و کسی نیست نجاتم بده 🙁

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

منم همینطور حس خفگی و تسلیم شدن بهم دست داد ولی یکدفعه اومدم بالا .. چقدر بد بود ..‌

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

بچه بودم رفتم استخر به جای کم عمق پریدم تو پر عمق به همین راحتی و هیچی هم بلد نبودم ...‌ بعد یکی از بچه ها اونجا نجاتم داد

دیگه از اون روز نرفتم استخر هیچ وقت

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم   @_Μ𝐀卄Ƴ𝓐𝓡   mahyar

پسر عمم کنار استخر بود فهمید دارم غرق میشم نجاتم داد

این چیزیو عوض نمیکنه 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منم ۶ سالم بود اولین بار رفتم استخر شنا اصلا بلند نبودم همینجوری رفتم جلوتر توی عمق بادی هم نداشتم دیگه سرم داشت میرفت زیر اب کامل حس کردم الان میمیرم مامانم اونجا وایساده بود اونایی هم که تو استخر بودن حواسشون نبود دیگه مامانم با جیغ اون مربی اونجارو صدا کرد نجاتم دادن

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️