2777
2789
عنوان

تا حالا نزدیک بوده غرق شید بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 52 پست
وایییییبیچاره

اره من خودم اون موقع نوجوان بودم ولی هیچوقت یادم نمیره. بیچاره پدر مادرش نابود شدن. فکر کن چقدرم خوشگل بود بعد پسر خالشم خیلی بزرگ بود نمی‌دونم رو چه منطقی بچه رو این شکلی کرده بود. خدا خواست برگشت وگرنه وقتی آوردنش بیرون میگفتن ایست قلبی کرده 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

من شنا فولم چون تابستونا هرروز میریم دریا شنا میکنم یک دقیقه زیر اب میمونم روی اب هم میخوابم کلا بااب خیلی حال میکنم .یه خاطره دارم از سال ۹۸ باردار بودم رفتیم کنار دریا من نزدیک نشدم بقیه رفتن تواب دختر دوستم ۴ سالش بود اونا رفتن جلوتر واب تا گردنشون رسید دختره نمیدونم چجوری ازش غافل شدیم رفت دنبالشون یهو دیدمش دویدم طرفش من باشکم ۸ ماهه خودمو انداختم تواب ای خدا اونشب دوساعت بستریم کردن بیمارستان 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با یکی از دوستای احمقم سوار جت اسکی شدیم یهو گاز داد یه موج بزرگم همزمان اومد طرف ما ،جت از دستش  در رفت دو تایی تلپی  افتادیم تو اب ،جلیقه تنمون بود سریع اومدیم بالا ،ولی من مردم و زنده شدم  و تمام بدنم بی حس شده بود و نمیتونستم دستمم تکون بدم ،تا از ساحل  اومدن نجاتمون دادن یه دور عزراییلو دیدم🤣🤣