2777
2789
عنوان

تا حالا نزدیک بوده غرق شید بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 52 پست

پارسال من رفتم کلاس شنا که یاد بگیرم بعد فقط دوچرخه بلد بودم و نمی‌تونستم شنا کنم و شیرجه بزنم و .. حالا مربیم منو برد توی عمق ۳/۵ متر منم داشتم از استرس سکته میکردم بعد گفتم بلد نیستم گفت برو نترس 🥲بعدم هولم داد تو آب منم که اصلا بلد نبودم شنا کنم داشتم غرق میشدم بعد اون لحظه اصلا به ذهنم نرسید دوچرخه بزنم بیام بالا🤯🫤انقد تباهم

هیچی دیگه غریق نجات اومد نجاتم داد 

خیلی کوچولو بودم

حدودا ۳/۴ساله

یادمه کنار اب داشتیم بازی میکردیم

از چشمه بزرگتر و از رودخونه کوچکتر بود نمیدونم چی میگن بهش

ولی عمق داشت و فشار اب زیاد بود

نمیدونم چرا یهویی خر شدم رفتم تو اب زیر پام خالی شد قشنگ یادمه داشتم میرفتم ته اب چشمام باز بود داشتم بچهارو میدیدم که ترسیده بودن جیغ میزدن 

نفسم بالا نمیومد بعدش دیگه چیزی یادم نمیاد

فقط یادمه تا دو روز میرفتم بیمارستان امپول میزدم برمیگشتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره تو دریا افقی شدم هرکاری کردم عمودی نمیشدم. انقد دست و پا زدم تا صاف شدم بالاخره. دیگه نرفتم 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

یکی از اشناهای ما پنج سالش که بود پسر خالش از سر حسادت پرتش کرد تو استخر. خیلی دیر فهمیدن ولی زنده بود تو کما رفت و تا مدتها خانوادش درگیر بودن. تا چند سال عوارضش باهاش بود. ولی خوب الان دیگه خوب شده. اما با اینکه بزرگ شده یادش نمیره میگه خفگی خیلی سخته.  

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

تو دوسالگی تو حوض خونه مادربزرگ غرق شده بودم مامانم نجاتم داده بود.  دو بارهم تو استخر که غریق نجات ها نجات دادن.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

خیلی کوچولو بودمحدودا ۳/۴سالهیادمه کنار اب داشتیم بازی میکردیماز چشمه بزرگتر و از رودخونه کوچکتر بود ...

اخی///

پس خیلی بد بوده هنوز یادته

معمولا خاطرات بد هیچوقت یاد ادم نمیره

مامان سه قلو ها