2777
2789
کلیشه! اینجا میگن نفست از جای گرم در میاد . باللخره بچه تو راه داری باید امیدوارم باشی. من دنباله ای ...

ببین چرا از دید خودت داری میسنجی ؟منم مث تو هستم منم میخاستم خودمو بکشم حال جسمیم افتضاح بود میگفتم صبحو‌نمیبینم شبا اشهدمو میخوندم میخابیدم 

هیچی برات نمیمونه نه خونواده و نه رفیقات نه هیچکس دیگه فقط خودتی و خودت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا همش از نا امیدیه دختر خوب دنبال شیطون نرو اخرش سیاهه همین دنیا و هم اون دنیا لعنت کن شیطان پلید ...

نا امیدی نیس 

واقعیته 

وصع زندگیمون همینه 

الان ۲دقیقه رفتیم بیرون با ماشنی دور بزنیم پدرم انقد از وصع کار و گرونی و خرجی و... گفت ذهنم درگیر شد 

حالم خراب شد اصن 

اقا وقتی انگیزه ای برا زندگی نذازی . خودکشی میکنی . دنبال ج دلیلی میگردی؟

منظورم این بود کسایی که نا امیدن و میخوان خودکشی کنن حتما یسری دلایل دارن 

دلیلتون برای چیه

قوی باش یکم 

ببین این همه کاربر سعی میکنن پشیمونت کننبمون و زندگیت رو بسازتوکل کن به خدا

کاربرا . از روی شکم سیری ی حرفی میزنن . منم ی زمانی از زندکی راضی بودم . تا اینکه بزرگ شدم! دوران کودکی خیلی خوب بود!

نا امیدی نیس واقعیته وصع زندگیمون همینه الان ۲دقیقه رفتیم بیرون با ماشنی دور بزنیم پدرم انقد از وصع ...

واسه همه همینه الان .

الان پولدارشم می ناله .

الکی بهونه نیار دختر خوب .

فقط اینو بهت بگم هیچ‌چیزی توی دنیا ارزش اینو نداره که بخوای جون خودتو بگیری 

منظورم این بود کسایی که نا امیدن و میخوان خودکشی کنن حتما یسری دلایل دارن دلیلتون برای چیهقوی باش یک ...

انگیزه ندارم دیگ . کاملا ایزوله ام . هیج ارنباط مفیدی با ادمیزاد ندارم . کسی محض رضای خدا سمتم نمیاد.  همه دنبال منافعن

واسه همه همینه الان .الان پولدارشم می ناله .الکی بهونه نیار دختر خوب .فقط اینو بهت بگم هیچ‌چیزی توی ...

آره میدونم 

من تو حالت عادی انقد نا انید نیستم 

منتها حرفای بابام بدجوری بهم ریختم 

از زندگیم خستم 

تو مگه میدونی الان چقدر عذاب میکشم؟؟ عمرا بدونی

فقط مراقب باش نرسه اون روزی که شرایط همین الانت واست حسرت بشه ،همین که خانواده داری، سالمی و به احدی وابسته نیستی و سرپناه داری خودش بزرگ ترین خوشبختیه ،اکثر کسایی که دست به خود کشی زدن یا ناقص شدن و سلامتیشون رو از دست دادن یا تو بیمارستان روانی بستری هستن و همه به چشم یه ادم ضعیف وذلیل بهشون نگاه میکنن 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

کاربرا . از روی شکم سیری ی حرفی میزنن . منم ی زمانی از زندکی راضی بودم . تا اینکه بزرگ شدم! دوران کو ...

این چه حرفیه

یعنی ماها هیچ دغدغه ای نداریم ؟

سخته؟ باشه ولی از پسش برمیای

میگذرونی 

خدا بزرگه

انقدر ناامید نباش

میشه بپرسم چند سالته؟

ارزش داره اینکار آیا؟ 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻