2777
2789
عنوان

امتحان مطالعات رو خراب کردم😭

51 بازدید | 4 پست

سلام

من پایه نهمم و امتحان مطالعاتم رو واقعا خراب کردم با اینکه خونده بودمش ولی سوالارو یا اشتباه جواب دادم یا کلا جواب ی سوال دیگه رو نوشتم خیلی هم سخت بود

واقعا خرابش کردم خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم🥲

🐈💗my life=cat

فدا سرت ، دختر منم همسن تو یکی از امتحاناش که انقاقا علوم هم بود و میخواد بره تجربی خراب کرد و یه لحظه اجازه ندارم خودش سرزنش کنه . اینا هم میگذره بزرگ میشی اصن یادت نیست اون روز امتحان مطالعات خراب کردی 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخش مدنی یا جغرافیا یا تاریخ رو؟؟

کدوم و خراب کردی؟

دخترم هفتمه میگه امتحانشون خیلی آسووون بود.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

اشکال نداره بابا برای همه پیش میاد.این یدونه امتحان تعیین کننده آینده شما نیست.

مطالعات نهم یکم سخته مخصوصا بخش تاریخش.باید مرور کنی 

من خودم در طول سال یکبار آخر هفته میخوندم، یک بار روز قبل از کلاس و بعد هم شب امتحان ترم یک دور می‌خوندم(برای درس های سختش این کارو میکردم) 

اینجوری دیگه خیلی رووان و راحت میشد برام و ۲۰میگرفتم