2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره فرش قرمز که بکاند همه فرشته ها اونطرف وابسادن دست بسیمه بگن بفرمایید اعلی حضرت اینم قصرتون

مهم نیست . شما بایذم اینو بگی چون کلی امید داری بچه دار میشی . من با شما فرق دارم . 

ببین . فکر همه چیو کزدم . این جا از ی سری چیزا عذاب میکشم ک اونور وجود خارجی نداره.

یکی از دلایل خود کشی نا امیدی و نا امید هم از شیطون پلید زاد میاد که قشم خورده ادمیزاد رو هر جور شد گول بزنه .

حالا هم این داداش گلمون الان خودش نیست که این کارو می خواد بکنه یکی بهش دستور مید که شیطون پلیدزاد است 

از زندگی سیرم هیچ چیزی برا لدت بردن ندارم البته که چیزای زیادی هست برای لدت بردن ولی خب من پولشو ندا ...

اینا همش از نا امیدیه دختر خوب دنبال شیطون نرو اخرش سیاهه همین دنیا و هم اون دنیا لعنت کن شیطان پلیدزادرو

بعدشم به جا این کا را برو خودتو درمان کن برو هر کاری که بهت حس آرامش میده هر چیزی که حتی باعث میشه ی ...

کلیشه! 

اینجا میگن نفست از جای گرم در میاد . باللخره بچه تو راه داری باید امیدوارم باشی. من دنباله ای ندارم .نه زنی نه بچه ای. 

به هر حال که مرگ خودش میاد چرا زود تر بری اسقبالش؟ اصلا نمیدونی بعدش چی میشه. شاید بدتر از اینجا بود ...

اقا وقتی انگیزه ای برا زندگی نذازی . خودکشی میکنی . دنبال ج دلیلی میگردی؟