2777
2789
عنوان

دوستم مهاجرت کرده از دیروز افسردم

257 بازدید | 23 پست

هم اتاقی بودیم چندین سال پیش خیلیی بهم نزدیک بودیم بعد از فارق التحصلی هم  وقتی حال همو میپرسدیم یجوری گرم میگرفتیم انگار همین دیروز بود که همو دیدیم فاصله معنی نداشت

ولی 20روزه رفته  امریکا اونم بدون خدافظی ..نمیدونم ولی اگر خودم میبودم ک قصد رفتن داشتن حتی به بهانه حلالیت گرفتن بهش میگفتم ..حالا بهش پیام میدم یکی درمیون جواب میده یا درحد ی کلمه جواب میده  ...منم حس کردم زوری جواب میده یا نمیدونم چی با خودش فکرمیکنه .

منو بگو چقد نگرانش بودم شب اول پیام میدادم جات خوبه ..خیلی مراقب خودت باشی و نگرانش بودم حالا دیشب با دوستاش دیدم استوری گذاشته همه چی خوبه 

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه مهاجرت کرده فعلا درگیره. ناراحت نشو عزیزم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

الان اولیه رفته دغدغه هاش و‌کاراش زیاده و فکرش هم درگیره صد درصد

بخاطر همینه ک جواباش اینجوریه

بنظرم از پیشرفتش خوشحال باش

حلالیت گرفتن واسه قدیماس😂الان با یه گوشی و تماس کارو جم میکنن

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹
الان اولیه رفته دغدغه هاش و‌کاراش زیاده و فکرش هم درگیره صد درصدبخاطر همینه ک جواباش اینجوریهبنظرم ا ...

اره بنظر خنده داره ..ولی منم نمیخوام دیگه ارتباط بگیرم باهاش

حالا شما خوبه دوستت رفته من که دوستم هنوز ایران هست تازه اقدام کرده برا روسیه دیگه جواب تلفن نمیده😂

خخخ ی سریاشوج جو زده میشن .خب تو بزار مهرت خشک بشه بعد قیافه بگیر