2777
2789
دیگه چشماشون که سونوگرافی نداره. باید با مدرک و ... بفهمه مریضی مون چیه.

بالاخره سونو و ازمایش را جدا هزینه ش را دادیم . دکتر نباید دوباره ویزیت بگیره 

بعضی از پزشکا برا جواب سونو و ازمایش ویزیت نمیگیرن البته تعدادشون بسیار کمه 

بعضیاشونم مثلا میگن‌تا ۳ روز یا ۵ روز ویزیت نمیگیرن 

و خیلیاشونم هستن که همون روزم میبری دوباره ویزیت میگیرن!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامبا همین منطق میشه گفت چند درصد مردم میرن مطب خصوصی دکتر ؟بیمارستان های دولتی تقریبا رایگان در می ...

شما وقتی پای جونت درمیون باشه و فوری باشه با بحث قر و فر یکی میدونی؟!! اگه یکی میدونی حرفی نیست!

مطمعن باش کسی که ۳۰۰ تومن ویزیت رو زیاد میدونه نمیره ۱۲ تومن بده رنگ! کی گفته تاپیک نمیزنن یه نگاه ب ...

آهان یعنی شما میگی طرف برای عروسیش نمیره میکاپ ۲۰ میلییونی؟ یا برای عروسی خواهر برادرش نمیره آرایشگاه؟😂نخیر کلا مردم فکر میکنن پزشک باید خدمات رایگان بده فقط 

درست یا غلط مهم نیس ولی کسی نیس بیاد برای آرایشگری تاپیک بزنه گرونه ولی هر روز واسه دکترا تاپیک میزن ...

خوب آرایشگاه و لوازم آرایش هر چی هم گرون باشن واجب نیستن که کسی بخواد براشون تاپیک بزنه، خورد و خوراک و دکتر از واجبات زندگیه آدم های زنده اس

امضا نمیکنم

روانپزشک من ۱۵ دقیقه ۳۵۰ بعد میری تو تا میای حرف بزنی نسخه میده دستت یه بار دقیقه گرفتم ۴ دقیقه داخل ...

اره منم سه سال پیش میرفتم پیش تراپیست ساعتی ۸۰۰ میگرفت .گاهی بیشتر از یه ساعت میشد یهو میومدم یک و خرده ای پول ویزیت شده 

دوستم میگفت همین پولو بجای تراپیست بریم پاساژ درمانی😂

مطمعن باش کسی که ۳۰۰ تومن ویزیت رو زیاد میدونه نمیره ۱۲ تومن بده رنگ! کی گفته تاپیک نمیزنن یه نگاه ب ...

اتفاقا الان همه ناخن کاشت دارن اکثرا ازایشگاه رو هم میرن مژه هم میزارن قیمت یه کاشت ناخن رو ششصد عفتصد اونم ارزونش

طرف زحمت کشیده درس خونده حالا همه چی گرون شده فقط دکتر ویزیتش باید ارزون باشه

نه نیاید ارزون باشه ولی انصاف چیز خوبی دکتری که در عرض پنج دقیقه. بدون اینکه تشخیص بیماری بده باسد طرف آزمایش بیاره  وسونوش بیاره تازه تشخیص بیماری بده انصاف نیست  اعتدال چیز خوبی 

درست یا غلط مهم نیس ولی کسی نیس بیاد برای آرایشگری تاپیک بزنه گرونه ولی هر روز واسه دکترا تاپیک میزن ...

اتفاقا مهمه.... مردم باید با حق و حقوشون آشنا بشن... همه جا سیستم درمانی باید رایگان باشه... ضمن اینکه کسی که میره آرایشگاه و هزینه میکنه به جیبش نگاه میکنه... اتفاقا تو همین سایت بارها و بارها دیدم که از گرونی آرایشگاه هم تاپیک زدند... کلا مقایسه مشاغل با هم اشتباه... کار آرایشگری صنفیه، پزشکی درمانیه چه ربطی به هم دارن!!!!!

همون که اسمش میزاری بدبخت تو یه ساعت ده نفر رو ویزیت می کنه ، ۳ ساعت هم تو مطبش بشینه میشه ۹تومن تو ...

بدبخت میگم بخاطر درس خوندنش

خودشو پاره کرده پزشکی بیاره

7سال عمومی خونده

2سال طرح 

حالا اگه متخصص بوده باشه هم باز ادامه داره

بازم میگم منم زورم میاد 300 بدم...

همون که اسمش میزاری بدبخت تو یه ساعت ده نفر رو ویزیت می کنه ، ۳ ساعت هم تو مطبش بشینه میشه ۹تومن تو ...

میدونستید ۲۵ درصد درآمد مطب ها می‌ره توی جیب دولت برای مالیات؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آهان یعنی شما میگی طرف برای عروسیش نمیره میکاپ ۲۰ میلییونی؟ یا برای عروسی خواهر برادرش نمیره آرایشگا ...

والا من اصلاح هم بتونم نمیرم ارایشگاه ، دیه بقیه چیزای آرایشگاه بماند! همه رو با یه عده مقایسه نکنید!

بله واقعا کاش.ولی حتی اگر ۵۰۰ هم بگیرن حقشونه توی مملکتی که ۱۲ میلیون پول رنگ چهار راه مو میدن ، ۵۰۰ ...

همه که اینکارو نمیکنن اما همه مجبورن برن دکتر پس نمیشه مقایسه کرد واقعا مطابق با ویزیتشون خیلیهاشون علم درستیم ندارن تازه خیلیاشون با این همه درآمد زیر میزی هم میگیرن وجدان کاری هم ندارن ماشالله کارت خوانم که ندارن مالیات بدن پس طرفداری بی جل نکنیم البته پزشکان با وجدانم زیاد داریم

بله واقعا کاش.ولی حتی اگر ۵۰۰ هم بگیرن حقشونه توی مملکتی که ۱۲ میلیون پول رنگ چهار راه مو میدن ، ۵۰۰ ...

یه خانمی اومده بود پیش دوستمون تا ارنج النگو داشت موهاشون کراتینه شده بود و هزارتا اصطلاحات زیبایی که من بلد نیستم خانم یک جا داشتن

دعوا راه انداخته بود که هزینه پر کردن دندونشو تو درمانگاه با نرخ دولتی نمیده 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
میدونستید ۲۵ درصد درآمد مطب ها می‌ره توی جیب دولت برای مالیات؟

همه شغلا مالیات میدن الیته اگه اون دکتر من رو مجبور نکنه بگه چون عابر جلوی در مطبم هست برو پایین پول بگیر برام بیار!