2777
2789
عنوان

رشتم هنره یکی از فامیلامون مسخره کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان دیگه کسی هنر قبول نمیشه:/خیلی سخت شده

خیلی سختهههههه 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کدوم تاپیک به ماهم بگین😭

یکی گفته خواهرم توی اینستا بلاک کرده 

اینم در اومده گفت میخواد عکس لختی بزاره یا عکس رلشو 

منم جوابشو دادم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

احتمالا همین امیر کبیر خواهرت گیر کرده بوده تو گلوشون، حرفی پیدا نکردن گیر دادن به رشته شما 🤣 عقدهای همه جا هست. 

خدا خواهرت و برات حفظ کنه. من خودم ریاضی خوندم ولی. هنر دوست داشتم ، کاش اون زمان همون و می‌خوندم 🥲

اخه بگو بتوچه انگار همه باید دکتر شن واسه همینم کشورمون زشته هنرمند کم داره

من تموم علاقه و استعدادم توی هنره از همون اول همه می‌دونستن میرم هنر

دقیقانمیدونم چه طرز فکریه هر کسی میره هنر یعنی خنگه

اون قدیما بود الان همه میدونن که بچه های هنر خیلی با شخصیت و با فرهنگن و آینده خیلی روشن تری هم از خیلی رشته ها دارن.   مخصوصا واسه خانوما هنر عالیه.    این فامیلتون هم طرز فکرش از رده خارجه

احتمالا همین امیر کبیر خواهرت گیر کرده بوده تو گلوشون، حرفی پیدا نکردن گیر دادن به رشته شما 🤣 عقدها ...

منم هنر دوس داشتم بابام نزاشت تجربی علاقه نداشتم ریاضی خوندم لیسانسم گرفتم ولی به هیچ دردم نخورد.   اگه هنر خونده بود لاقل الان یه هنری داشتم😔

احتمالا همین امیر کبیر خواهرت گیر کرده بوده تو گلوشون، حرفی پیدا نکردن گیر دادن به رشته شما 🤣 عقدها ...

باورت میشه اونسری چند تا از فامیلامون بعد چند سال اومدن خونمون پز میدادن ما فلان دانشگاه آزاد میریم و از این حرفا 

خواهرمم ساکت نشسته بود 

یهو یکیشون به خواهرم گفت راستی چه دانشگاهی میری؟

خواهرم گفت امیر کبیر

یهو همشون ساکت شدن😂